The Walking Dead

Не видов претходно некој дали има пишано или дали ја следи/игра........има игра за серијава.

Значи не е тоа прво што ќе ти текне одиш тепаш зомби или сл,има и тоа ама е филмувана и одлично средена,како приказна. Настаните се случуваат во зависност од твоите одговори и дејствување.

Еве ви плејлиста што ви ја препорачувам
http://www.youtube.com/playlist?list=PLYH8WvNV1YEliPDM-2-BO-GKdLC7KPQtI&feature=plcp

:)
Ај да ти дадам еднаш и ја лајк :D:P

Иначе сега откривме од каде новиов ник......

Мораше двајцата да ги заробат, ќе им се закануваат дека ќе го убијат другиот и ќе кажат дека се во затворот. :) Инаку или Глеј или Меги да ги фатеа немаше да кажат. :)

Инаку на Мерл ќе го убие само брат му, и никој друг. You heard it here first. :D

Мораше двајцата да ги заробат, ќе им се закануваат дека ќе го убијат другиот и ќе кажат дека се во затворот. :) Инаку или Глеј или Меги да ги фатеа немаше да кажат. :)

Инаку на Мерл ќе го убие само брат му, и никој друг. You heard it here first. :D

ај прочитај поназад малце дали ти прв спомна :D

Me интересира дали Мерл знае дека Гувернерот ги чува главите во аквариум или не. Во последната епизода го праша дали има глави и нели Мерл рече дека ги распарчиле зомбињата, значи знае дека ги собира,ама не знам дали знае шо им прави

Кај бобимкд исто е ко да кажал прв зашто сигурно дури тогаш ја гледал епизодата. Ја немаат сите привилегијата да ја гледаат епизодата уште одма по излегувањето :D

Или можда му стасал новогодишниот поклон порано. :D

Добро бе дежурни попицајци на темава, немате ли попаметна работа. Пред некоја страна му се нафрливте на еден оти мислел дека стварно Лори се јавувала на телефон, нели бива на друга тема да си гo јачате егото?

шо е проблемот сеа? ај прекинете
модератори ај искористете тоа "бан од тема" опцијата

море како нема... прошлата сезона оној ретардот Марик пиша дека Шејн ќе умре две епизоди пред... исто еден се избаци со слика на Софи како зомби некаде на пола сезона... и сега овој Боби бара да го пцујам сочно до утре

Добро сериозно нема ли некој модератор да испобанира се живо и диво тука???
RocknRolaa и така не ти се свиѓа серијава нема да ти штети да прочиташ некој спојлер. Дај опоменуј, банирај прај шо знаеш :)

Добро сериозно нема ли некој модератор да испобанира се живо и диво тука???
RocknRolaa и така не ти се свиѓа серијава нема да ти штети да прочиташ некој спојлер. Дај опоменуј, банирај прај шо знаеш :)

Па, пријавете го секое мислење со спојлер и одма ќе следат санкции, пошто јас не ја следам серијава, ми треба хинт што се смета за спојлер, да не излезе да летне некоја глава ни крива ни должна.

Сериозно, пријавете ги сите мислења што се со спојлери и одма ќе санкционираме.

Марик и Боби, опоменети сте.
Модераторите немаат опција за бан од тема, но следниот ваков испад админите ќе ја решат работата.

Правилата за тазе серии ви се јасни, не сте од вчера. GoT уште е затворена заради тие што ги читаат книгите да не јадат банови. Контролирајте се.

HELL YEAAAH!
Следна Епизода :vozbud:
    • This could imply that several deaths and other devastating events could occur in this episode.
  • It is confirmed that a comic series character will appear in this episode.[1][2][3]
    • Many fans as well as news outlets have speculated that this character is Tyreese.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom