Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Што се случи го испуштив стартот :(
Masa i Alonso odlicno startuvaa, Weber katastrofalno, Vettel isto mada bese i blokiran od Weber, nekolku momenti po prviot sviok Vettel se svrte, vo nego udri Sena, pa uste eden go zakaci ali ni toa ne pridonese ovoj da ja napusti trkata no beshe posleden, i od posleden eve go pozadi Alonso, sreka level Vettel, ali ko sto e veke poznato, srekata gi prati hrabrite, bravo za germanecov.

Лудница. Кими слаба трка за сега. Ветел јуначиште, нерви како слон, секоја чест за дечкото ја заслужува титулата не дека Алонзо е нешто послаб од него, ама мора да му се прзнае дека има нерви малиот.

Лудница. Кими слаба трка за сега. Ветел јуначиште, нерви како слон, секоја чест за дечкото ја заслужува титулата не дека Алонзо е нешто послаб од него, ама мора да му се прзнае дека има нерви малиот.
Што се случи на стартот .. го испуштив ?

Аууу кои утки ги направија денеска во боксот на Ред Бул, т.е. во боксот на Фетел....Алонсо испадна позади Маса, и најверојатно сега следува она непишано правило, пропуштање за Алонсо да го освои потребното трето место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom