Формула 1 - сезона 2012

Член од
14 август 2010
Мислења
1.242
Поени од реакции
1.502
Na oficijalnata strana na F1 seuste stoi deka se predviduva dozd za vreme trkata, veselo ke bideeee... :D

Член од
24 ноември 2011
Мислења
206
Поени од реакции
116
80% шанси за дожд, така што мислам дека Алонсо и Фетел на квалификациите имаа сетап за дождлива трка, што влијаеше на "слабите" пласмани

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.365
Поени од реакции
5.756
Да го платат Хамилтон и онака више не вози за Ферари да го учука Вебер,Маса да го учука Фетел и да си е.ат матер после xD

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
До кога ке си праите фимови ебате одморете малце овој ке го удри оној ке го удри. Ко божем demolition derby ке гледате ја усерувате темава. Иначе на на мокар сетап се Алонсо, Шумахер, двајцата возчи на СТР и најверојатно Малдонадо.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Од денес отвараме нова тема: Новиот стивен спилберг на Македонија: како ќе заврши Ф1 шампионатот?

Повелете со вашите “филмчиња“ да видиме каде ви е границата на имагинацијата.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Не ми се веруе дека некој мисли дека Маса ќе го удри Алонсо. Масе е фер возач и за тимот е подготвен да направи многу работи но дефеинитивно не тоа.

Мислам дека ќе има мирна трка и Фетел и Ред Бул сосема заслужено ќе ја освојат титулата. Единствената шанса за Ферари е Маса да има добар старт и да избие негде на врвот и да ги кочи другите но тоа е тешко да се случи.

Очекувам победа на Хамилтон,Ветел да биде втор а Алонсо 4 или 5ти и секако германецот да ја освои четвртата титула во серија.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Не ми се веруе дека некој мисли дека Маса ќе го удри Алонсо. Масе е фер возач и за тимот е подготвен да направи многу работи но дефеинитивно не тоа.

Мислам дека ќе има мирна трка и Фетел и Ред Бул сосема заслужено ќе ја освојат титулата. Единствената шанса за Ферари е Маса да има добар старт и да избие негде на врвот и да ги кочи другите но тоа е тешко да се случи.

Очекувам победа на Хамилтон,Ветел да биде втор а Алонсо 4 или 5ти и секако германецот да ја освои четвртата титула во серија.

Јас разбирам дека си под импресии и да кажеш дека Маса ќе го удри Алонсо е мало лапсусче,но да кажеш дека германецот ќе ја освои четвртата титула во серија треба да си Нострадамус или таа бранша на човек.Смири се оди заплакни и ако не освои Фетел не доживувај инфаркт.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848

4-тата? А кога ја освоил третата?

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
моја грешка(мислев дека Фетел ќе ја освои третата титула и Маса нема шанси да го удри Фетел).

А инаку не гледам зошто би ме фатило инфаркт ако петелот не освои. Ниту сум за едниот ниту за другиот.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Вчерашното е рекордно 62ро окупирање на првиот стартен ред од страна на МекЛарен во Ф1. Убаво ќе биде да се заврши сезоната со 1-2 (последна е Канада 2011) и тимот да дојде до вторто место во конструкторите.

За после, смоки, доритос, пуканки, синалко и двочасовна уживанција во глупости во и надвор од патеката. Ќе има циркуси ! :icon_mrgr:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Абер нема да заврни
2008ма заврна 5 минути пред почне трката, па стартот се одложи за да им ги сменат гумите на сите. Бразил е ова, не поминува без дожд :D. Ако кога сме кај дождот, сезонава тапа - само во Малезија заврна, и тоа стана поплава и чекаа да се подзасуши. :( :(

Kajgana Shop

На врв Bottom