Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова како го напиша демек последниот пак кога беше у Челзи Челзи завршија 5то место,отпадна у ЛШ од Базел по групи,од АФЦ Вимблдон у ФА куп а од Бредфорд у КК па "да не сакаш пак да ви дое да ве упропасти"

:D :D
Не бе, нема шанса да се врати кај вас, ипак Бенитез пред се. :D Иначе кармата е кучка, еве како му се враќа на Мур што ги остави Интер така ненадејно. :icon_mrgr:
Инаку не се шалев за отказов на Мур, пошо Перез и компанија не се многу многу трпеливи, многу лесно си делат откази. Уствари што ти објаснувам на тебе ко да не знаеш како е лесно да се делат откази. :D

Слабо да не кажам очајно прво полувреме од Реал, неколку инвонредни одбрани на голманот на Бетис, помош од судијата и според мене погрешни промени на Мурињо предизвикаа совршена бура денес. Доколку утре победи Барца 99% си ја вракаат титулата. Секоја чест за Атлетико мислам дека немаат тим за да и конкурираат на Барца.

Инаку може малку ке им биде нелогично ова на тие што не ја гледале утакмицата дефинитивно најдобар играч на Реал беше Рамос секоја чест за него според мене најдобриот дефанзивец во светот!

Бетис е еден од ретките тимови во Шпанија кои имаат навивачи во вистинска смисла на зборот.

дефинитивно најдобар играч на Реал беше Рамос секоја чест за него според мене најдобриот дефанзивец во светот!
Моментално убедливо пред другите.

Бидејќи Фалкао 95% си оди од Атлетико во Јануари,а и Атлетико од коло во коло играат се полошо,нема потреба за страв и паника,загарантирана е титулата за Барса сезонава.

А и да ја цитирам изјавата на Роналдо пред 5-6 месеци: "Ова ќе биде крај на ерата на Барселона,Реал од следната сезона ќе доминира и во Ла Лига и ЛШ" :tapp:

Дури и да не си отиде Фалкао кажав јас, неможе еден играч да го носи цел тим 38 кола.
Ќе се борат за трето место со Малага до крај, дури мислам дека Малага и подобри ќе испаднат.

Кај ќе оди Фалкао?
Барселона - не им треба.
Реал - нема да им го продадат.
Челзи - пак да ира ЛЕ? А и Торес му е „милениче“ на Рафа.
Сити - не им треба, мада тоа и не е многу битно за Сити:icon_mrgr:

Баерн, Јунајтед, Арсенал, Ливерпул, Јувентус, Милан, Интер сигурно нема да искешираат.

Единствено ПСЖ ги гледам како потенциални купувачи.
Фалкао + Ибра:eek:
Анален секс ќе има низ Франција.

Кај ќе оди Фалкао?
Барселона - не им треба.

Баерн, Јунајтед, Арсенал, Ливерпул, Јувентус, Милан, Интер сигурно нема да искешираат.

Не знам баш како би играле заедно Ибра и Фалкао. Ибра сака да биде „единствен“ на таа позиција :)

Кај ќе оди Фалкао?
Барселона - не им треба.

Без навреда ама мислам дека од старт можеш да ги тргнеш италијанските екипи..сега и во наредни 2 сезони, во најмала рака, кога станува збор за апрајзинг стар (мое мислење).

Е сега, Ливерпул...јас како навивач не можам да го замислам во дрес на ЛФЦ, не па некој друг..значи отпаѓа. Арсенал е шкрт со пари. ПСЖ ќе се поколат...тоа сега владее хаос, не па ако уште некој стар пристигне.

Според мене, иако скржав газда, делумно фаворитска улога може Тотенхем да завземе.

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Ја мислам дека ќе иде у Челзи. Сеа дали ќе оди оваа зима или летоска останува да видиме.

Инаку ако Абрамович решил да го купува Фалкао, Бенитез е последниот човек што би го прашал за дозвола.

Без навреда ама мислам дека од старт можеш да ги тргнеш италијанските екипи..сега и во наредни 2 сезони, во најмала рака, кога станува збор за апрајзинг стар (мое мислење).

Е сега, Ливерпул...јас како навивач не можам да го замислам во дрес на ЛФЦ, не па некој друг..значи отпаѓа. Арсенал е шкрт со пари. ПСЖ ќе се поколат...тоа сега владее хаос, не па ако уште некој стар пристигне.

Според мене, иако скржав газда, делумно фаворитска улога може Тотенхем да завземе.

На Тотнем реално им фали класа гол играч (Дефо и Аде се добри не се класа), така да добро ќе им дојде ама не верувам дека ќе дадат 50 милиони. И јас мислам дека ќе оди во Челзи, имаат и пари и одлични играчи кои ќе му даваат топки и мислам дека ќе гази таму.
Лично би сакал во Барса да го видам ама мислам дека нема шанси + трансферот во Челзи е јавна тајна :D

Па ваљда има амбиција за играње во клуб кој игра редовно ЛШ?

Фалкао ќе иде во Реал другото лето, ставајте го постов во букмаркс, се читаме во јуни.

Нека иде у Челзи,а Торес нека го пуштат кај нас :D
Со такво дрво како Торес, Реал одма ќе ја стопи таа разлика. Фановите на Бетис последните 10 мин на нозе беа сите(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom