- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Дајте ми и мене бе некој лајк за тоа што индиректно ве насмеав, немој да сте скржави. 
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 10:49 ---
Фала ти, јас дека пратам Премиер Лига, сакав да направам вакво нешто за Џерард и Лампард. Да докажам дека Стиви е најдобар.

--- надополнето: 23 ноември 2012 во 10:49 ---
abe lesno e treba malce logika da uklucis so sakas da ti izleze. e sega za ova so sakas da ti izleze? sakas mesi i ronaldo da vidis kolku se razvieni primer. treba najprosto sto mozes... vise imas 2 zborcinja u dzep: messi i ronaldo. Drugo... hmm razvieni... so moze da bide razvieno? hmmm telo... kako e telo na angliski? hmm ako ne znaes deka telo e na angliski body (na primer ja znaev ama ako ne znaev nesto drugo) ce ides na rechnik.on.net.mk i ne mora da imas kirilica avtomatski znae od makedonski na angliski (normalno da izberes). telo body ce ti izleze. i pisues na google: messi ronaldo body... i ce ides gore kaj images da ti izlezat se sliki. mene megu prvite mi izleze. e sega nema se sliki takvi so razvienost ama ce najdes nekoja. ako ti treba glava od igrac ce napises imeto na igracot i head. ne davaat sekogas tocni sliki uste ne im e kako sto treba ama ce go najdes toa so treba. ako ti trebaa da iseces neso gi lepis so copy paste u paint i si vrsis rabota![]()
Фала ти, јас дека пратам Премиер Лига, сакав да направам вакво нешто за Џерард и Лампард. Да докажам дека Стиви е најдобар.