Фан Клуб: Интер

Рандом црнчуга од ливорно/пескара/рандом или рандом аргентинец поспор од Рики :D

Така ми изгледа и мене , ај да се надеваме Бранка ќе прошета по плажите на Рио и ќе најде некој како Вилијан( за без пари) :D

Добро де се знаеше дека Снајдер кога тогаш ќе замини..фала богу нема вечно да игра за нас плус ионака не беше корисен за тимот..како кур се влечкаше секој натпревар и на секој противнички старт плачеше како мало дете за фал..Мене повеќе аз Јоланте ми е кутрата изгорена е во Милано да остани :pipi:

Иначе утре ќе победиме 0-2..да му верувате на дедо

Снајдер ќе го продадат , повеќе од јасно е тоа , само мене ме интересира каде ќе ги потрошат парите и за кого ? :cautious:

парно, струја и кирија за меаца ...... ако остане нешто фазла 80 % ќе ги распоредат на 4 години да платат некој трансфер 20 % на бонуси за истиот. оваа математика иде само ако и марига го прифатат ко доплата. ако не во дивиденда за акциониерите ќе ги пресметаат.

Добро де се знаеше дека Снајдер кога тогаш ќе замини..фала богу нема вечно да игра за нас плус ионака не беше корисен за тимот..како кур се влечкаше секој натпревар и на секој противнички старт плачеше како мало дете за фал..Мене повеќе аз Јоланте ми е кутрата изгорена е во Милано да остани :pipi:

Иначе утре ќе победиме 0-2..да му верувате на дедо
DAFUQ did I just read??:eek::eek:

DAFUQ did I just read??:eek::eek:

tumblr_lh956luZVz1qfxcc3.jpg

:pos::pos: Џони не е на арно ова, ти си оптимист... Или ќе изгубиме катастрофално или 0-5 ќе тепаме, трето нема. :D

Хахаха мајндфак ни прави Џони, ни вика утре тепаме 0-2 да му верувате на дедо а уствари у понеделник играме. А за момент помислив дека е оптимиста... :D

Како претставник од Фан-клуб Парма да ви кажам да не се залетувате сигурно ве тепаме и после тоа ни почиња пресвртот на сезоната и освојуваме Серија А. :pipi:

odkaz ne dobiva, ama ovaa godina ke ostane bes tituli,nema niedna da osvoi kako sto e trgnala rabotta.

Ova so namaluvanje na plata, ima nekoja smisla iako vaka na prv pogled izgleda epten pederski...

Ne znam koj kolku pamti, ama posle triplete, site igrachi koi bea glavni za osvojuvanje na istoto baraa novi dogovori so povisoki plati, taka da sea "se se vraka se se plaka" metodot na inter ne treba da ne zachudi tolku, ako nekoj igrach zasluzhil namaluvanje na plata toa e Snajder so negovite 2 natprevari poslednive 5 meseci :D

Ova so namaluvanje na plata, ima nekoja smisla iako vaka na prv pogled izgleda epten pederski...

Ne znam koj kolku pamti, ama posle triplete, site igrachi koi bea glavni za osvojuvanje na istoto baraa novi dogovori so povisoki plati, taka da sea "se se vraka se se plaka" metodot na inter ne treba da ne zachudi tolku, ako nekoj igrach zasluzhil namaluvanje na plata toa e Snajder so negovite 2 natprevari poslednive 5 meseci :D
Не нема, има 2 години до истек на договор, има смисла само поради фактот што со 2 години до истек на договор држи цена, со година дена не, затоа сега инсистираат на ова а Снајдер сигурно не е будала да се согласи на овие години да му се намалува плата, кога и повеќе од 6м евра по сезона може да изнуди од Сити на пример.

Абе све да им ебам, поготово на клошарот со скапаниот шешир, со кој памет бе нема да го играат дур не се средат работите, тоа е срамота бе, срамота, потребен е и те како они глеј што прават. :facepalm:
Снајдер ако прифати намалување на плата и остане ... па незнам што да кажам за него, нек ми роди дете ебате :pos:ако го прифати тоа, лојалност на ниво ќе биде тоа али буквално ич нема да му замерам ако не се согласи на вакво деградирање.

Пред некој ден кога играа со Каљари реков дека се плашам дека и со Милито ќе е исто, ако веќе и не почнало истово, не е можно толку дезертерски да се понаша на терен, и со Аталанта беше лош, а под дифолт ако идеме, чим со Снајди вака се тера се знае дека и него истото го чека, мада уште летоска со Цезар се виде на што се.

Сами на себе сега си прават (огромни) проблеми кои се плашам дека и те како деструктивно ќе се одразат врз тимов, класичен аматеризам е ова од шеширот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom