R
Rigel Kent
Гостин
Рандом црнчуга од ливорно/пескара/рандом или рандом аргентинец поспор од Рики![]()
Така ми изгледа и мене , ај да се надеваме Бранка ќе прошета по плажите на Рио и ќе најде некој како Вилијан( за без пари)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рандом црнчуга од ливорно/пескара/рандом или рандом аргентинец поспор од Рики![]()

Снајдер ќе го продадат , повеќе од јасно е тоа , само мене ме интересира каде ќе ги потрошат парите и за кого ?![]()
DAFUQ did I just read??Добро де се знаеше дека Снајдер кога тогаш ќе замини..фала богу нема вечно да игра за нас плус ионака не беше корисен за тимот..како кур се влечкаше секој натпревар и на секој противнички старт плачеше како мало дете за фал..Мене повеќе аз Јоланте ми е кутрата изгорена е во Милано да остани
Иначе утре ќе победиме 0-2..да му верувате на дедо

Џони не е на арно ова, ти си оптимист... Или ќе изгубиме катастрофално или 0-5 ќе тепаме, трето нема. 

Коа е прост така му е... Згора на се сега и отказ ќе си добие а и мене ме заебаа за 2300 све да им ебам.Еее мој мурињо .....златна екипа си остави ...

Не нема, има 2 години до истек на договор, има смисла само поради фактот што со 2 години до истек на договор држи цена, со година дена не, затоа сега инсистираат на ова а Снајдер сигурно не е будала да се согласи на овие години да му се намалува плата, кога и повеќе од 6м евра по сезона може да изнуди од Сити на пример.Ova so namaluvanje na plata, ima nekoja smisla iako vaka na prv pogled izgleda epten pederski...
Ne znam koj kolku pamti, ama posle triplete, site igrachi koi bea glavni za osvojuvanje na istoto baraa novi dogovori so povisoki plati, taka da sea "se se vraka se se plaka" metodot na inter ne treba da ne zachudi tolku, ako nekoj igrach zasluzhil namaluvanje na plata toa e Snajder so negovite 2 natprevari poslednive 5 meseci![]()

ако го прифати тоа, лојалност на ниво ќе биде тоа али буквално ич нема да му замерам ако не се согласи на вакво деградирање.