Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Прв ред МекЛарен, втор РБ .. Ќе му го вадат пак мењачот на Маса ? :icon_mrgr::icon_mrgr:

На сите да им ги извадат што се пред Алонсо,пак ќе освои детето.Да не говорам пред време ама само некој ко такума сато може да им ја донесе титулата на Ферари и Алонсо...

Де бре да му ебам,осмо место,кога највеке требаше да се даде максимумот не се даде:facepalm:
Тоа е,ако не истрипа нешто Фетел утре да направи некоја беља сигурна му е титулата.
Ае се предвидува облачно време за утре па ако истури барем ке си гледаме возбудлива финална трка и повеке шанси Фетел да киксне или некој друг да го киксне :D

Толку е значи, утре очекувам Фетел да ја извози најпичкарската трка во историјата, ќе избегне секаков дуел, нема да се доближи ни 50 метри од друг болид. :D

Kako odat rabotite, Vetel duri i da ne ja zavrsi trkata utre, tesko deka Alonso i vo takov slucaj moze da se dobere do treto mesto koe mu garantira titula, ali deka e se mozno se uverivme vo poslednite nekolku sezoni, pogotovo poslednite brazilski trki

Прв ред МекЛарен, втор РБ .. Ќе му го вадат пак мењачот на Маса ? :icon_mrgr::icon_mrgr:

Да да, потврдија и дека болидот че му го вадат.
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 19:56 ---
Толку е значи, утре очекувам Фетел да ја извози најпичкарската трка во историјата, ќе избегне секаков дуел, нема да се доближи ни 50 метри од друг болид. :D

Фетел утре ќе го збришат од патеката. :D

Маса позади Фетел значи а...осеќам ќе има некаква прлава игра...ама ако целта ги оправдува средствата :D

Баш ќе беше интересно да немаше казна за Малдонадо. Првата кривина во Бразил е лево што значи лево се Батон, Фетел и Хулкенберг а десно се Хамилтон, Вебер, Маса и Алонсо. Маса сигурно го блокира Хулкенберг и излага позади Маса евентуално пред него, ама поверојатно ми е да искочи позади него за да има некоја тактика демек "ненамерно" Маса удира во Фетел :D Има доста тактики за утре, и се надевам Алонсо ќе ја земе титулата :)

Мислите дека ако излета Фетел во Ред Бул ќе седат со скрстени раце? Вебер како на филм ќе удри во Алонсо :D.

Баш ќе беше интересно да немаше казна за Малдонадо. Првата кривина во Бразил е лево што значи лево се Батон, Фетел и Хулкенберг а десно се Хамилтон, Вебер, Маса и Алонсо. Маса сигурно го блокира Хулкенберг и излага позади Маса евентуално пред него, ама поверојатно ми е да искочи позади него за да има некоја тактика демек "ненамерно" Маса удира во Фетел :D Има доста тактики за утре, и се надевам Алонсо ќе ја земе титулата :)

svet je lep kada sanjamo <3

Мислите дека ако излета Фетел во Ред Бул ќе седат со скрстени раце? Вебер како на филм ќе удри во Алонсо :D.

Да не испадне Маса да ги собере двајцата одеднаш :P

На крајот да не излезе дека место Фетел и Бебер да бидат удрени Алонсита да излета уште првиот круг од некој сосема трет :sneaky:.

Нешто ќе излезе...затоа утре ќе видиме :)

svet je lep kada sanjamo <3
Ако не сонуваш не си жив :D
У позадина може да има некои помагања од Петров и Ковалаинен за Фетел и Вебер ипак Рено мотори имаат, додека останатите со Ферари мотори за Алонсо, опасна битка ќе биде :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom