Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сè уште има простор за пријавување, доаѓам и јас.

25/26+ се испод е дете,поготово 87 88 89 90 91 92................
Прво не знаат да пијат.
Второ слаби се финансиски а им сака гзот
трето обавезно прават некоја пиздраија
Четврто ќе ти ја изедат салатата и мезето.
Пето испива две ипол пива и глуми лудило
Шесто КАФЕ бе :facepalm:
7
8
9
10
11 Обавезно има некоја пиздарија

25

:pos::pos:

Друже,ја сум од дедо Ное ама право да ти кажам се наоѓам во напишаново :pos:

:pos::pos:

Друже,ја сум од дедо Ное ама право да ти кажам се наоѓам во напишаново :pos:
Е јеби га,стално ќе се најде некоја емоционално несозреана личност!
Saladin -ne Сине ако сролаш порано сармите дојси некоја.

Е јеби га,стално ќе се најде некоја емоционално несозреана личност!
Saladin -ne Сине ако сролаш порано сармите дојси некоја.
За ова со пиењето што го спомна малце ме заинтригира,имам едно детенце во населба 15 години има прав сом е,па ако сакаш на мегдан да излезеш со него,предизвикот е 1л ракија.
Си заинтересиран?

За ова со пиењето што го спомна малце ме заинтригира,имам едно детенце во населба 15 години има прав сом е,па ако сакаш на мегдан да излезеш со него,предизвикот е 1л ракија.
Си заинтересиран?
А од кај наоѓа пари да ја плати ракијата ?
Да знаеш да пиеш не е само да локаш ко сом.
Тука има еден куп поднаслови и референци, детерминанти и паралели.
Така да нека испие и 3 литра ич не ми чуе,се додека сам си ја плаќа, не прави глупости, не се дере не изведува болен мајмун, пошто кога сум у кафана не сакам да се расправам со некој што ќе ми се заkачи ко стеница и да го смирувам зашто некој накриво го погледнал па сака да иде обрачун да прави, такви ми се иде под маса да ги стаам и да ги држам таму со нога стаена на врат. Порано ми биле смешни,па ми беше жал,сега едноставно ми се иде од земја да го треснам некој таков. А не иде дете да тепаш срамота е ќе се лути татко му и ќе те тужи.
Сериозно кога ќе потпораснеш ќе сватиш некој работи зашто како и зашто не одат и не личат некој работи,не шљифан човек не е за у кафана а нек се учи со другари,глупо е кафанска култура да учиш од странци.

А од кај наоѓа пари да ја плати ракијата ?
Да знаеш да пиеш не е само да локаш ко сом.
Тука има еден куп поднаслови и референци, детерминанти и паралели.
Така да нека испие и 3 литра ич не ми чуе,се додека сам си ја плаќа, не прави глупости, не се дере не изведува болен мајмун, пошто кога сум у кафана не сакам да се расправам со некој што ќе ми се заkачи ко стеница и да го смирувам зашто некој накриво го погледнал па сака да иде обрачун да прави, такви ми се иде под маса да ги стаам и да ги држам таму со нога стаена на врат. Порано ми биле смешни,па ми беше жал,сега едноставно ми се иде од земја да го треснам некој таков. А не иде дете да тепаш срамота е ќе се лути татко му и ќе те тужи.
Сериозно кога ќе потпораснеш ќе сватиш некој работи зашто како и зашто не одат и не личат некој работи,не шљифан човек не е за у кафана а нек се учи со другари,глупо е кафанска култура да учиш од странци.
Jа не зборев за во кафана со мене да ти го донесам утре,со него на мегдан во секое на било кое место бирај,може повеќе од достоинствено да ти се спротистави,а за плаќањето кој губи тој плаќа,што викаш?

Јас идам +2 со мене.
Слаб ми е нетов овде, кој знае шо сте се искарале на десет страни чим дарки не доаѓа поради тоа на собиранки.

Имате приватни пораки за вашите долгометражни муабети.Прекинете сместа да напнувате и да ја натрупувате темат.Ако продолжат тролувањава, еден по друг член ќе почне да се откажува и чорба од собиранка.
Значи колку што разбрав, сигурни за сега се Plavooka, Sussaro, Leandra(+2),Crazy In Love,Saladin,Олимпија,Acid,TinkerBell(+1)
Други? Кои се сигурни дека ќе одат?

Абе и јас сакам...ама никој не знам :unsure: (не комуницирам на форумов од гореспоменативе) па некако не ми е згодно.

Срамота собиранка и сите мене ме заборавивте ... под казна да се организирате пак под ХИТНО и пингајте вриштете пиштете ...

Срамота собиранка и сите мене ме заборавивте ... под казна да се организирате пак под ХИТНО и пингајте вриштете пиштете ...
Абе Бидик, ти нели беше по странциите некаде? :)
И слабо пратиш на форумов, цела недела се договаравме за кафанава, dobro poznat преку 80 поста имаше на темава... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom