Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Почнавте да го тупите веќе...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
25/26+ се испод е дете,поготово 87 88 89 90 91 92................
Прво не знаат да пијат.
Второ слаби се финансиски а им сака гзот
трето обавезно прават некоја пиздраија
Четврто ќе ти ја изедат салатата и мезето.
Пето испива две ипол пива и глуми лудило
Шесто КАФЕ бе
7
8
9
10
11 Обавезно има некоја пиздарија
25
Е јеби га,стално ќе се најде некоја емоционално несозреана личност!
Друже,ја сум од дедо Ное ама право да ти кажам се наоѓам во напишаново![]()
За ова со пиењето што го спомна малце ме заинтригира,имам едно детенце во населба 15 години има прав сом е,па ако сакаш на мегдан да излезеш со него,предизвикот е 1л ракија.Е јеби га,стално ќе се најде некоја емоционално несозреана личност!
Saladin -ne Сине ако сролаш порано сармите дојси некоја.
А од кај наоѓа пари да ја плати ракијата ?За ова со пиењето што го спомна малце ме заинтригира,имам едно детенце во населба 15 години има прав сом е,па ако сакаш на мегдан да излезеш со него,предизвикот е 1л ракија.
Си заинтересиран?
Jа не зборев за во кафана со мене да ти го донесам утре,со него на мегдан во секое на било кое место бирај,може повеќе од достоинствено да ти се спротистави,а за плаќањето кој губи тој плаќа,што викаш?А од кај наоѓа пари да ја плати ракијата ?
Да знаеш да пиеш не е само да локаш ко сом.
Тука има еден куп поднаслови и референци, детерминанти и паралели.
Така да нека испие и 3 литра ич не ми чуе,се додека сам си ја плаќа, не прави глупости, не се дере не изведува болен мајмун, пошто кога сум у кафана не сакам да се расправам со некој што ќе ми се заkачи ко стеница и да го смирувам зашто некој накриво го погледнал па сака да иде обрачун да прави, такви ми се иде под маса да ги стаам и да ги држам таму со нога стаена на врат. Порано ми биле смешни,па ми беше жал,сега едноставно ми се иде од земја да го треснам некој таков. А не иде дете да тепаш срамота е ќе се лути татко му и ќе те тужи.
Сериозно кога ќе потпораснеш ќе сватиш некој работи зашто како и зашто не одат и не личат некој работи,не шљифан човек не е за у кафана а нек се учи со другари,глупо е кафанска култура да учиш од странци.
Абе Бидик, ти нели беше по странциите некаде?Срамота собиранка и сите мене ме заборавивте ... под казна да се организирате пак под ХИТНО и пингајте вриштете пиштете ...