Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
до колку год спаџаш у категорија дете? да не ја утнам работава, јас сум .... големНе се педерски финти,слободно дојди ако ти е за идење. Ама со деца не со оди ни во продавница а камо ли во кафана.
Е ако имаат посебни маси кај што ќе седат децата посебно тогаш ок.
Лоши искуства од одење во кафана со дечишта,а и не личе бе друже.
25/26+ се испод е дете,поготово 87 88 89 90 91 92................до колку год спаџаш у категорија дете? да не ја утнам работава, јас сум .... голем![]()
25/26+ се испод е дете,поготово 87 88 89 90 91 92................
Прво не знаат да пијат.
Второ слаби се финансиски а им сака гзот
трето обавезно прават некоја пиздраија
Четврто ќе ти ја изедат салатата и мезето.
Пето испива две ипол пива и глуми лудило
Шесто КАФЕ бе
![]()
оф леле мори мајко, па ја сум бил ДЕДО25/26+ се испод е дете,поготово 87 88 89 90 91 92................
Прво не знаат да пијат.
Второ слаби се финансиски а им сака гзот
трето обавезно прават некоја пиздраија
Четврто ќе ти ја изедат салатата и мезето.
Пето испива две ипол пива и глуми лудило
Шесто КАФЕ бе
7
8
9
10
11 Обавезно има некоја пиздарија
25
![]()
Таман си ова добро познатиов е постар од тебеоф леле мори мајко, па ја сум бил ДЕДО
сега во дума ме стави дали да идам. другари, 39 многу се?
Абе реков ќе поминам. и ќе дојдам ич за тоа не станува збор, дури ќе донесам, и мастика, лоза домашен бурбон ( пивото уште не е стасано ) нема шанси да не се раздужиме.Де де не цепидлачи толку, речиси сите сме над 27 години.
Нека дојде и некој помлад не сметаат.
Синко ти слободно можеш да дојдеш.оф леле мори мајко, па ја сум бил ДЕДО
сега во дума ме стави дали да идам. другари, 39 многу се?
Абе реков ќе поминам. и ќе дојдам ич за тоа не станува збор, дури ќе донесам, и мастика, лоза домашен бурбон ( пивото уште не е стасано ) нема шанси да не се раздужиме.
ДА СТЕ ЈА ИЗВЕЖБАЛЕ ПЕСНАВА, НЕМОЈ ДА СТЕ МЕ СРАМЕЛЕ ТАМУ ПРЕД ТОЛКУ НАРОД
Само некој ако ми фалширал,маф му е работа.
Ретки се тие таквите, а и тие се старци во душа.dobro poznat ја ќе те демантирам пошо знам луѓе шо се од 90-91 и знаат да цугаат ко шо треба.
leandra не се вика “смета“, туку “пречи“. Да не сметаме дека премиерот смета дека проектот е пресметан.![]()
Plavooka уште пишеш со молив, а кога станува збор за мене ако треба и страници ќе кинеш и ќе препишуваш наново![]()