GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.847
- Поени од реакции
- 11.892
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Хамбургер човече, а X2 ја имам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно има некоја магија во ова бе, 0-0 беше полувреме на крај 2-1 заврши оваа Квинс Парк.Ај да си ја пробам и јас среќата. Ајде Алтач, Сент Труиден и Квинс Парк тепајте за да бидам добитен.
Мала напомена, Квинс Парк 1 и 3+ ја имам.
Леле овие Жалгирис ги попарија Каха Лаборал, 37 разлика тепаа.![]()
Добро е ја погодив денес кошаркава.Ајде пак јас со кошарката, вчера Партизан ми еба матер ама тоа е, нема назад.
Жалгирис-Каха Лаборал 1, 1.40 би требало да е коефициент. Каха Лаборал има огромни проблеми со повредите, вчера кажаа на Спорт Клуб а згора на тоа и сменија тренер прошлата недела. Жалгирис е прв во групата со скор од 5-1 а Каха е последна и е најголемо разочарување со скор од 1-5. Ова е одлична можност Жалгирис да се зацементира на првото место и да му биде полесно во топ 16 фазата.
И Канту-Панатинаикос може да се проба 2ка но не се знае ништо со овие Канту, домашна екипа се, тоа најдобро го осети Фенербахче кој изгуби 82-58 во Италија.
Гледате ѓубриња хамбургер за многу убав коефициент (за од 3 утакмици) ме заеба и за убава паричка на 2 евра
Шо прајме со местачите утре? Како ќе ја редат тие од Џепчиште со тие од Боговиње?
Му треба на тие од Џепчиште за опстанок, ама 2+ второ не бега јас мислам, 2.10 коеф2/1
Vtoro Poluvreme : OVER 3.5
moj tip
Тука треба да фатиш 12 работи одделно, секоја чест ако ти успееУтре ќе изиграм едно гнасно глупо никакво лифче шо ретко кој овде така игра.
Баерн 1-13+
Реал 2-23+
Ман Утд 1-13+
Бенфика 1-13+
10коеф.
влог : 400ден.