ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Брат тролче беше тоа од моја страна, за Полат Календар. :D

Сепак тенис ќе има и следниот викенд, иако се работи за егзибиционен турнир. :D

65387_532570963437911_1799474989_n.jpg

Добро е да видиме дека Фиш се враќа :)

Само ќе беше подобро да имаше уште по еден тенисер од Австралија и Африка и да се играше турнирот во 3 дена со 6 играчи по принципот на Абу Даби. :)

Тотален оф топик, ама ќе ми извините знам дека има дечки што пишуваат во подфорумов што можат да ми помогнат.

Кажете ми спортска страна со вести од сите типови на спортови што ја пратите, што е меѓу посолидните и поажурираните.

Тотален оф топик, ама ќе ми извините знам дека има дечки што пишуваат во подфорумов што можат да ми помогнат.

Кажете ми спортска страна со вести од сите типови на спортови што ја пратите, што е меѓу посолидните и поажурираните.

Sky Sports News, ESPN...

Sky Sports News, ESPN...

Не ги можам ЕСПН, бејзбол, рагби, повеќе известуваат за она што се случува во САД, мене ми треба некој сајт од европскиве да си читам вести за нашиов континент.:)
Многу сакам знам:icon_mrgr:

Meчот помеѓу Новак Ѓоковиќ и Енди Мареј во Шангај кој го доби Ѓоковиќ со пресврт 5:7, 7:6, 6:3 , е избран за најдобар меч во оваа сезона.
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2012/11/Features/Best-ATP-Matches-Of-2012.aspx

Добар избор според мене, сепак каков удар одигра Ноле на 6-4 5-4 (30 0), а и спаси неколку меч топки во тајбрејкот кој заврши 12-10, така нешто беше, не сум сигурен. :)

Без провокации. Знаеме сите на што мислиш.
мала зафрканција некој ја смета за провокација:facepalm: , уште малку и цензура да не лупнете на подфорумов како што гледам а?

п.с. а што тоа што го кажав (или во случајов не го кажав) , не е вистина или јас измислувам? , јас само констатирам што гледам, некому тоа му се допаѓало или не :)

мала зафрканција некој ја смета за провокација:facepalm: , уште малку и цензура да не лупнете на подфорумов како што гледам а?

Зафрканција, па да, може да се рече дека е, ама сите фанови на Надал добро знаеме зошто се користи таа "зафрканција ".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom