Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Koga e zdrepkava za polufinalnive mecevi ? Bi sakal Teteks - Sileks , Vardar - Skendija :love:

Ne znam za zrepkata no treba da razjasnime nesto za tie sto mislat deka ako na primer edniot ima osiguren evropski plasman preku ligata, drugiot finalist na primer Teteks/Sileks ide direktno veke ne e taka. Treba da se pobedi na finaleto za da se ide na UEFA kupovite.

Sto e do mene normalno posakuvam finale protiv Vardar:drk:

Jas pak sakam vo Vardar vo polufinale...ako eventuallno gi pomineme togas ocekuvam da slavime TITULLA,vaka so Vardar vo finale ne e seedno !!

И ја повеќе би сакал у 1/2 со Шкендија.
Некако многу веројатно ми е евентуално финале со нив да се игра пред празни трибини :pos:

И јас сакам со Шкендија полуфинале :D
Едно е да изгубиш полуфинале, друго е да изгубиш евентуално финале со Шкендија. Ем ќе ти биде криво што си изгубил во финале, ем титулата ќе ја освои Шкендија, а вака ќе се надеваш дека тетекс ќе ги добие во финале :icon_mrgr:

И јас сакам со Шкендија полуфинале :D
Едно е да изгубиш полуфинале, друго е да изгубиш евентуално финале со Шкендија. Ем ќе ти биде криво што си изгубил во финале, ем титулата ќе ја освои Шкендија, а вака ќе се надеваш дека тетекс ќе ги добие во финале :icon_mrgr:

Богами имаш право...прашај не нас за изгубено финале :D

Погледнете ги вториот и третиот гол! Само како им ги пуштаат...:eek:

Виделе дека сигурно оди Силекс понатаму и си рекле дај бар 3+ да ја наместиме :icon_mrgr:

Погледнете ги вториот и третиот гол! Само како им ги пуштаат...:eek:

Ами пеналот ? :facepalm:
Играчот на Силекс си рече ај ќе паднам па шо ќе биди ќе биди :icon_mrgr:

Нема ли бе кој да ги казни Дрита? Екипа која се утепа од местење до сега, треба да ја дисквалификуваат за наредни 10 години, па ни Јувентус вака очигледно не местеше :tapp:

Uste ne mi se verue ova godina kako stana ligata....

3 ekipi se borat za shampionska titula drugite 9 igrat samo da namestat sto poveke....

metalurg-Shkendija 1-5 (1-0) od Mars se gledase deka utakmicata e namestena

isto taka i sileks-drita bese namestena.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom