Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Напредок си игра чесно и има аспирации за излез во Европа, дома сеуште нема пораз го тепаа Вардар, Шкендија одиграа нерешно со Турново, за разлика од Дрита, Силекс, Тетекс. :)
Ќе има недела :D

Нема кој не мести у нашава лига бе, незнам што си летате со паметот дека некој не местел утакмице :) Може сега не, ама на крај и кога изгледот на табелата ќе биде јасен, јасно е дека ќе има местење и од тие што не местеле до тогаш.

Ekipite kako Drita , Sileks , Teteks mestat najmnogu ovaa godina i oblozuvalnicite treba sekogash da gi blokirat za da ne gi igraat upravite , fudbalerite .

A i nie sme tolku glupi sto igrame 2/1 3+ vo drugite ligi demek gi znaeme sme slushnale , a ne znaeme vo ovaa nasha bedna liga koj mesti poveke i kako mesti .

E za zhal posle Drita , Sileks , i Teteks , spored mene koi ponekogash mestat koa im treba em pari em neshto drugo ne znam shto , se Shkendija , Bregalnica , Napredok , Pelister , Renova .

Spored mene do ovoj moment fer igraat Vardar , Turnovo , Metalurg , Rabotnicki . No ke vidime , poshto i ovie sigurno kje mestat neshto , ili go imaat napraeno i tie ama nekako ne sme primetile :unsure:

Џаро да не ти ги кажа овие ?

Сите местат, и реал барса челзи абе сите! Само што неможе да се примети како силекс- дрита.
Дај нека ги побара некој головите од првата утакмица беа барем дупло посмешни :D

Твоја претпоставка или потврдено е? :)
Се мислам дека Работнички-Шкендија ќе даваат.

Po interesen mec e Turnovo-Vardar , i nema shto ovde , dobro e shto ja davaat , Shkendija trebashe da ja davaat vo 3-4 drugi dueli , ama ne vrshea prenosi , toa e .

Кој меч ќе го даваат на МТВ викендов?
недела
12.30 (МРТ-1) емисија МАКФУДБАЛ НА ПРВА - (вод: Ј.КОСТОВСКИ)
12.55 (МРТ-1) фудбал МФЛ: ХОРИЗОНТ З-ВАРДАР - (ком: З.ВИДЕВСКИ) + вклучувања на Работнички-Шкендија, Напредок-Пелистер и Брегалница-Металург)

недела
12.30 (МРТ-1) емисија МАКФУДБАЛ НА ПРВА - (вод: Ј.КОСТОВСКИ)
12.55 (МРТ-1) фудбал МФЛ: ХОРИЗОНТ З-ВАРДАР - (ком: З.ВИДЕВСКИ) + вклучувања на Работнички-Шкендија, Напредок-Пелистер и Брегалница-Металург)
Жал ми е за Металург, пак ќе го јадат :D

381611_135847153234196_1582274063_n.jpg

Еве моја претпоставка за денеска. Кико Д. мало сутра ќе го јадат Металург. Денеска ќе се распукаат. Се мислев Пелистер 2 да ја бабнам ама не ми се сигурни и Вардар се двумев за 2ка.

381611_135847153234196_1582274063_n.jpg

Еве моја претпоставка за денеска. Кико Д. мало сутра ќе го јадат Металург. Денеска ќе се распукаат. Се мислев Пелистер 2 да ја бабнам ама не ми се сигурни и Вардар се двумев за 2ка.
Ако ја купат, ќе победат :D

Турново стадионот полн до последно место. Вака треба да биде во секој стадион во државава.

Тетекс - Силекс 1:0
Кико Д. 1:0 води Металург против Брегалница. А Силекс упм. ако не тепат.

Rabotnicki - Shkendija 1 - 0 daj boze da ne izleze i ova 1-2 :eek: podobro da gubime, a ne da mestat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom