Сега Силекс колку е? Секаде гледам дека е 1:0, а добив една информација дека е 3:0Se nadevam deka gi nemas na pogolema uplata, posto takvi informacii imav koga napisav![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега Силекс колку е? Секаде гледам дека е 1:0, а добив една информација дека е 3:0Se nadevam deka gi nemas na pogolema uplata, posto takvi informacii imav koga napisav![]()
Сигурни сте дека не беше местена? Зошто сабајле у кладилница имаше 2-3ца што ја пуштија 1-2, ама не сакав да ризикуем зошто и Тетекс требаше да победи со Дрита ама не излезе...сумлива ми е многу, посебно што еве гледам дека излегла.Online gi ima, kakvi samo koeficienti se vrtea za presvrt i nareden gol, daj Boze da ne e tocno moeto dvoumenje
Сега Силекс колку е? Секаде гледам дека е 1:0, а добив една информација дека е 3:0
Сигурни сте дека не беше местена? Зошто сабајле у кладилница имаше 2-3ца што ја пуштија 1-2, ама не сакав да ризикуем зошто и Тетекс требаше да победи со Дрита ама не излезе...сумлива ми е многу, посебно што еве гледам дека излегла.
Mоже цела лига да ја ставиш. За уплата незнам колку примаат. Јас еднаш ставив 3 пара од Мекедонска лига на 3000 ден. Прво чекаа од централа да им одобрат и ми го пуштија тикетот.Tocni ti se informaciite, 3-0 e.
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 15:02 ---
Epa gledas pisav daj boze da ne e tocno. Cim ja ima nekoj utakmica od nasite online ocekuvaj sekakvi cuda
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 15:04 ---
Inace me interesira kolku timovi moze od nasata liga vo ist tiket, i kolku primaat maksimalna uplata
Se nadevam deka gi nemas na pogolema uplata, posto takvi informacii imav koga napisav![]()
Зависи у која кладилница. Од нашиве ретко пуштаат да се игра на голови или прелаз, најчесто пуштаа по една/две ама фикс ако ги играш.Tocni ti se informaciite, 3-0 e.
Epa gledas pisav daj boze da ne e tocno. Cim ja ima nekoj utakmica od nasite online ocekuvaj sekakvi cuda
Inace me interesira kolku timovi moze od nasata liga vo ist tiket, i kolku primaat maksimalna uplata
Tocni ti se informaciite, 3-0 e.
Koj gi znae koj ste strelcite za Shkendija ...
Sigurno e mestena , ne e mozhno od 1-0 do 1-5
Dobro e shto ovoj put go namestile na nasha polza , ee da im ebam materot na nashata uprava
Inaku , sakam so Teteks da igrame vo polufinaleto ...
vo greska ste 1 Jasir Selmani 3 Muzafer Ejupi 1 Mexhit Neziribev na stadion.