Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Online gi ima, kakvi samo koeficienti se vrtea za presvrt i nareden gol, daj Boze da ne e tocno moeto dvoumenje
Сигурни сте дека не беше местена? Зошто сабајле у кладилница имаше 2-3ца што ја пуштија 1-2, ама не сакав да ризикуем зошто и Тетекс требаше да победи со Дрита ама не излезе...сумлива ми е многу, посебно што еве гледам дека излегла.

Сега Силекс колку е? Секаде гледам дека е 1:0, а добив една информација дека е 3:0

Tocni ti se informaciite, 3-0 e.
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 15:02 ---
Сигурни сте дека не беше местена? Зошто сабајле у кладилница имаше 2-3ца што ја пуштија 1-2, ама не сакав да ризикуем зошто и Тетекс требаше да победи со Дрита ама не излезе...сумлива ми е многу, посебно што еве гледам дека излегла.

Epa gledas pisav daj boze da ne e tocno. Cim ja ima nekoj utakmica od nasite online ocekuvaj sekakvi cuda
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 15:04 ---
Inace me interesira kolku timovi moze od nasata liga vo ist tiket, i kolku primaat maksimalna uplata

Јас ја уплатив 1-2 шкендија.Слушав од некои во кладиница и реков ај да пробам не губам ништо. :D

Epa gledas pisav daj boze da ne e tocno. Cim ja ima nekoj utakmica od nasite online ocekuvaj sekakvi cuda
Inace me interesira kolku timovi moze od nasata liga vo ist tiket, i kolku primaat maksimalna uplata
Mоже цела лига да ја ставиш. За уплата незнам колку примаат. Јас еднаш ставив 3 пара од Мекедонска лига на 3000 ден. Прво чекаа од централа да им одобрат и ми го пуштија тикетот.

Зависи у која кладилница. Од нашиве ретко пуштаат да се игра на голови или прелаз, најчесто пуштаа по една/две ама фикс ако ги играш.
Ама у MyBet пуштаа све што сакаш да играш, зошто е англиска (ми се чини) и најчесто не са блокирани ако уплатиш на време.

И место Силекс у полуфиналево да влезеше Вардар/Пелистер (зависи кој нема да помине у 1/2 после утакмицата вечер) очекував купот да се игра у Туркеминистан :D

Bet-at-home денес 3 ставив на ист тикет и немаше проблем

Koj gi znae koj ste strelcite za Shkendija ...

Sigurno e mestena , ne e mozhno od 1-0 do 1-5

Dobro e shto ovoj put go namestile na nasha polza , ee da im ebam materot na nashata uprava :)

Inaku , sakam so Teteks da igrame vo polufinaleto ...

Koj gi znae koj ste strelcite za Shkendija ...

Sigurno e mestena , ne e mozhno od 1-0 do 1-5

Dobro e shto ovoj put go namestile na nasha polza , ee da im ebam materot na nashata uprava :)

Inaku , sakam so Teteks da igrame vo polufinaleto ...

Прочитав негде Музафер Ејупу 4 гола за другиот гол незнам :)

MUZAFER EJUPI 4 GOLA : 50', 71', 79', 82'

i eden gol postignal M.Neziri vo 61'

Ајде сега Силекс да ни се падне, па во финале нека биде против Тетекс или Вардар!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom