Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne be bas sum super... Aj razmisli ako se padneme vardar-skendija togas sansite se deka toj sto ke tepa ke bide i sampion, taka da finalistot vo kupot ide vo evropa. Teteks ke go pomine sileks, ima podobra ekipa. Toa e smesno lol
Kakvo prvo ako padnaat Teteks v Sileks , vo finale odi Sileks ...

No jas kazhav i prethodno sakam vo polufinaleto Shkendija v Teteks .

Teteks ima podobra ekipa od Sileks, ostaj ova NEMA da go mestat. Ke gi pominat sileks ke vidis. Mene mi e seedno koj ke ni padne mada porado so skendija da se igra 1 utakmica da ne mora da se maltretirame vo tetovo. Najubavo so sileks fo polufinale ili teteks.

Mnogu e ubav golot :) , shteta sto si nemaat naviaci i tie pa da slavaat ushte poveke :rolleyes:
Толку си искомплексиран, што нема пост без да го спомнеш Тетекс или Војводи.
Гледај си своја работа, после ќе цвикате дека ве провоцирал некој.

Ебати го Георгиев...и после некој се жали зошто не е стандарден у репрезентација. Прерано си летна у облаци детево, или нека се спушти или ќе се врати назад у Турново (мада и Турново е многу моментално за него).

Ебати го Георгиев...и после некој се жали зошто не е стандарден у репрезентација. Прерано си летна у облаци детево, или нека се спушти или ќе се врати назад у Турново (мада и Турново е многу моментално за него).
Asistirase ubavo, ali mora da ja popravi realizacijata, taa topka se sutirase levo, ne znam kako mislese so leva noga da dade od taa strana gol.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom