Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако Челзи го лапне Рафа секоја чест.. а и Торес ќе распали пак..
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 12:31 ---
Ништо не кажав јас во тој контекст...... прашањето ми е

Колку е голема Лојалноста на Рафа!
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 12:23 ---

Million's VS Loyalty

That is my question!

Нема потреба да биде лојален повеќе. Летово кога им мафташе на газдите они решија да земат анонимус од Свонси кој сакал да игра како Барселона( изгледа гледале клип од Барса,како што гледале и за Даунинг)
Такада огромен мерак ќе ми се направи ако Бенитез си најде нова работа, Челзи или Нотингем не ми менува ништо,Рафа е човекот.

Ништо не кажав јас во тој контекст...... прашањето ми е

Колку е голема Лојалноста на Рафа!
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 12:23 ---

Million's VS Loyalty

That is my question!

Бараш лојалност од чоек што е избркан од тимот на кој треба... да му е лојален?

„Ајде да видиме колку ми е верна мојата бивша жена.“

Бараш лојалност од чоек што е избркан од тимот на кој треба... да му е лојален?

„Ајде да видиме колку ми е верна мојата бивша жена.“

Ибркан од предходните... не од Хенри!

Лојалност према навивачите.... не према Газдите!

Кевин Гроскројц а? Igorcemk можно е ова? Пред некое време имаше и изјава дека сака да игра за Ливерпул еден ден.

Кевин Гроскројц а? Igorcemk можно е ова? Пред некое време имаше и изјава дека сака да игра за Ливерпул еден ден.

Mozno e. Sekako deka Dortmund mu e na prvo mesto, pogolem fan-igrac nemam videno. Treba da se znae deka pred da igra vo Dortmund i kako pomlad bil ultra-navivac i redovno na juzna. Ima dogovor do 2014ta ali ne se znae dali ke go prodolzi, sepak ne e redoven prvotimec. Bi rekol ako ne prodolzi sansite se realni da odi vo Liverpool, isto taka golem klub so bogata istorija.

Каква лојалност бе, не ни дужи ништо Бенитез, повеќе ние него сме му у долгови на него отколку он нас. Што треба да бира меѓу лојалност и пари, да седи на Коп на секоја утакмица и да вика "ЈАВИ СЕ ЈУЖНА!!" и да се надева дека Хенри ќе го слушне од Бостон на ТВ па да го вработи како скаут? Доколку ја сака работата во Челзи се надевам дека ќе ја земе. Мора и он да си работи, заслужува да биде на чело на квалитетен клуб. Тоа што ние го дрвевме со него е друга работа, кај и да иде (освен u know who ofc), му посакувам највише среќа.

Рафа предавник, предавник :icon_mrgr:. Ако кажете не, значи и за Торес го кажувате истото бидејки се во ист тим :icon_lol:.

Рафа предавник, предавник :icon_mrgr:. Ако кажете не, значи и за Торес го кажувате истото бидејки се во ист тим :icon_lol:.

А свети Брендан Великомаченик велемајсторски е чпијун, оти беше во Челзи, му беше калфа на Мурињо.

А свети Брендан Великомаченик велемајсторски е чпијун, оти беше во Челзи, му беше калфа на Мурињо.
Велемајсторот е друга прича, остави го него. Мене не ми е целта да кажам дека Рафа е предавник туку дека Торес не е како шо повеќето го прават ;).

Велемајсторот е друга прича, остави го него. Мене не ми е целта да кажам дека Рафа е предавник туку дека Торес не е како шо повеќето го прават ;).

Торес го остави тимот кога највеќе му беше потребен. И тука нема место за никаква дискусија. Ниту можност за споредба. Дури ни со ... тој што замина во Р. Мадрид 2004 година.

Торес го остави тимот кога највеќе му беше потребен. И тука нема место за никаква дискусија. Ниту можност за споредба. Дури ни со ... тој што замина во Р. Мадрид 2004 година.
Торес за разлика од Бенитез никогаш не даде изјава дека Ливерпул му е се и слично :icon_lol:. Двајцата одат во ист кош, или и двајцата се предавници или ниеден од нив. Не споредувај Торес со Овен, Овен е роден Скаузер а овој Шпанец.

Торес за разлика од Бенитез никогаш не даде изјава дека Ливерпул му е се и слично :icon_lol:. Двајцата одат во ист кош, или и двајцата се предавници или ниеден од нив. Не споредувај Торес со Овен, Овен е роден Скаузер а овој Шпанец.

Не знам како воопшто успеаваш да ја направиш таа компарација, кога Бенитез е тренер кој беше избркан од Ливерпул, и неколкупати имаше можност да биде вратен, а тоа не се случи. Не велам дека треба да биде вратен, веројатно и не треба, ама да очекуваш дека тоа е предавништво (ако оди во Челси), е сосема нелогично.

А тој шо го споменуваш е роден предавник. Прво фамилијата евертонска си ја предал, за другите што останува....

Не знам како воопшто успеаваш да ја направиш таа компарација, кога Бенитез е тренер кој беше избркан од Ливерпул, и неколкупати имаше можност да биде вратен, а тоа не се случи. Не велам дека треба да биде вратен, веројатно и не треба, ама да очекуваш дека тоа е предавништво (ако оди во Челси), е сосема нелогично.

А тој шо го споменуваш е роден предавник. Прво фамилијата евертонска си ја предал, за другите што останува....
Крајниот резултат е ист. И 2та се во Челзи. Околностите не ми се битни. И Торес кажа дека имал причини шо заминал.
А за Овен грешка си ме сфатил, и за мене е најголемиот предавник.

Крајниот резултат е ист. И 2та се во Челзи. Околностите не ми се битни. И Торес кажа дека имал причини шо заминал.
А за Овен грешка си ме сфатил, и за мене е најголемиот предавник.

Кои двајца се во Челзи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom