The Walking Dead

Нема бесплатни спрема фиксни телефони.

Anti-Joke-Chicken-360x200.jpg

za glen i megi deka se picki i nikad ne bi go pukale prvi ama nikad...za prvoto si u pravo
Брат по толку утепани зомбиња и тоа во мегусебен близок дуел со нив не можеа Мерл да го скинат ?
Па да му ебам мајката колку и да си пичкетина кога ке видиш дека некој го посегнува пиштолот по тебе да те скине а ти го држиш на gunpoint рефлексно ке го потегнеш чкрапалото.

Едвај чекам некој да му зачука некоја секира во глава на Мерл, уште од првиот пат кога го видов ликот во првата сезона си реков, е ова ќе биде напорен лик за гледеање. Среќа што досега малце го гледавме ама сега ептен ми е антипатичен.

Што толку Гувернерот сака да ги има сите под контрола дури и оние надвор од неговото мизернои гратче?

Што толку Гувернерот сака да ги има сите под контрола дури и оние надвор од неговото мизернои гратче?
Mишон ја смета за закана поради фактот што знае за градчето а не смее да се дознае во надворешниот свет највероатно.
Но зошто толку го интересира за групата на Андреа останува да видиме :)

Mишон ја смета за закана поради фактот што знае за градчето а не смее да се дознае во надворешниот свет највероатно.
Но зошто толку го интересира за групата на Андреа останува да видиме :)

Тоа ми беше прашањето, Мерл не ги зароби Меги и Глен без причина.

Па сака само неговата група да постои и он да ги води сите. И да убие шо е можно повеќе и да им собере оружје и храна :pos:

Мерл ги зароби за да му кажат каде се наоѓа брат му, нели нејќеа местото да го кажат

Му кажа нели на гувернерот дека изгледа се добро сместени, со залихи и се тоа. Па сигурно ќе сакаат да ги најдат и да им земат се. Е како ќе функционира тоа со Дерил таму ќе видиме. А може и Рик ќе го направи првиот потег.

не знам ама од сите серии што ги глеам оваа сезона, walking ми е најинтересна :свиркам:

Не видов претходно некој дали има пишано или дали ја следи/игра........има игра за серијава.

Значи не е тоа прво што ќе ти текне одиш тепаш зомби или сл,има и тоа ама е филмувана и одлично средена,како приказна. Настаните се случуваат во зависност од твоите одговори и дејствување.

Еве ви плејлиста што ви ја препорачувам
http://www.youtube.com/playlist?list=PLYH8WvNV1YEliPDM-2-BO-GKdLC7KPQtI&feature=plcp

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom