The Walking Dead

Многу тапа фајт помегу Мерл и Мишон,наместо да ја збрца со тоа во глава коа падна врз неа он земал се тетерави,знам дека испи нога во муда и глава но сепак имаше сила да ја збрца во глаа.
Исто така Глен и Meги и двајцата го држеа Мерл на gunpoint демек не можеа да го упукаат кога посегна по пиштолот,2.5 сек го земаше пиштолот можеа да го рокнат ко ништо.

Многу тапа фајт помегу Мерл и Мишон,наместо да ја збрца со тоа во глава коа падна врз неа он земал се тетерави,знам дека испи нога во муда и глава но сепак имаше сила да ја збрца во глаа.
Исто така Глен и Meги и двајцата го држеа Мерл на gunpoint демек не можеа да го упукаат кога посегна по пиштолот,2.5 сек го земаше пиштолот можеа да го рокнат ко ништо.

Radi ova da go pisam dojdov, isto.

а на зомбињана 3 headshot им даваат у рок од 2.5 секунди ако не и више :O

Епа ај кажете вие што мислите за таа сцена. Може и Карл да не ја убил. Ништо чудно и да ја спасил некој, зошто не покажаа како ја убиваат.

Многу си глуп бе пријателе. Дури и Рик сфати дека халуцинираше.
Или Лори го имаше на speed dial бројов од затворот. Можно е и така, а?

Многу си глуп бе пријателе. Дури и Рик сфати дека халуцинираше.
Или Лори го имаше на speed dial бројов од затворот. Можно е и така, а?

Јас тебе не сум ти пријател. И глуп не на мене.

za glen i megi deka se picki i nikad ne bi go pukale prvi ama nikad...za prvoto si u pravo

Лори имаше бесплатни од ВИП па да ги дотроши, да не оди ништо фира.
Нема бесплатни спрема фиксни телефони.

Што му се нафрливте така незнам, еден не му одговори човечки...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom