Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.998
Пер ова ко Влазними-Ринија да играат,на ништо не личи 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како шо беше уверен против Јуве дека над милито фаулот е внатре и пенал. Кармата е кучка, се враќа каса за газо и после си плачите!Не е битно дали е или не е пенал, јакото е тоа што понекад 2 метра во офсајд некој нема да "приметат" а сеа за пола влакно што било надвор или на линија уверен судијава дека не е пенал![]()
Koja karma ? Toa nad Milito bese cist penal, milion sliki imase i videoto jasno go pokazuvase toa, samo na facebook se bunea deka navodno bilo nadvor, a sudijata go sankcionirase kontaktot po pasot na Kambi vo momentot koga Milito sakase da shutne a bese onevozmozen.Како шо беше уверен против Јуве дека над милито фаулот е внатре и пенал. Кармата е кучка, се враќа каса за газо и после си плачите!
Тиња се и двете утакмици.Глеј си го утре Интер да исплакнеш очи.
![]()
Бар имаше шанси од двете екипи за разлика од Јуве-Лацио каде само една екипа имаше шанси.Многу убаво си ги исплканав очите![]()
Проблемот е што не беше ова пуцана, не можеш ти у било која ситуација на терен со рака да играш, играчот можеше на гради да ја смири, а не со рака, споредбата со Барцаљи од погоре е погрешна зашто не станува збор за исти ситуации, едно е некој да шутира во прилепена рака која и нема каде да иде во таква ситуација а друго е кога топката оди накај играчот а овој наместо со гради ја смирува со рака, класичен енац е тоа ама ко што реков и на темата за Интер, тимот нема алиби за овој лош резултат.
Јуве задњи 3 меча имаа пораз, нерешено и победа, исто и Интер, all in all и таман е разликава од 4 бода, реално ги отсликува нештата и кај двата тима.
Бар имаше шанси од двете екипи за разлика од Јуве-Лацио каде само една екипа имаше шанси.![]()
Па добро сега, зошто тогаш се лутеше минатото коло кога ве поистоветив со Аталанта а сега сам пишуваш дека сте екипа од тој ранг?И Интер играше два дерби меча, со Каљари и Аталанта.
Па добро сега, зошто тогаш се лутеше минатото коло кога ве поистоветив со Аталанта а сега сам пишуваш дека сте екипа од тој ранг?![]()
Тек после ова коло сфатив дека сме екипа од низок ранг.Па добро сега, зошто тогаш се лутеше минатото коло кога ве поистоветив со Аталанта а сега сам пишуваш дека сте екипа од тој ранг?![]()
Брат ако кармата е кучка и вака му враќа на Интер кажи ми како би му вратила на Јуве? Ако почне од сега треба до крајот на сезоната да се оддолжува за сите направени грешки во корист на Јуве.Како шо беше уверен против Јуве дека над милито фаулот е внатре и пенал. Кармата е кучка, се враќа каса за газо и после си плачите!
Не ... Али на пат е да стане новиот АРСЕНАЛ и да си ги продава само ѕвездите и никогаш да не види титула...Дали тоа Милан е новиот Ливерпул ?![]()