WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Можно е Зиглер да не успее да направи успешен кеш-ин.
Пр. Шоу го победува Шејмус.
Зигглер кешнува.
Шејмус нанервиран што изгуби прави дисквалификација.
Зиглер,Шоу,Шејмус трипл-трет меч на ТЛЦ.
Зиглер победува.

Мислам дека Зиглер ќе има меч со Сина на ТЛЦ поради АЈ/Сина скандалот.

http://www.cagesideseats.com/wwe/20...oulder-among-list-of-injuries-survivor-series Еве за повредата на Коди. Се надевам дека некој добар ќе го замени.

Вчера СД една од најдобрите епизоди во последно време. Ортон со RKO на Миз и потоа беше исвиркан од публиката па веројатно ова е знак дека станува хил. И добро го изградија мечов тим Зиглер против тим Фули. На крајот Ортон го исчисти рингот и очекувам дека истото ќе се случи и утре доколку нема некој изненадувања.

btw во колку саатот почнува утре СС?

Можно е Зиглер да не успее да направи успешен кеш-ин.
Пр. Шоу го победува Шејмус.
Зигглер кешнува.
Шејмус нанервиран што изгуби прави дисквалификација.
Зиглер,Шоу,Шејмус трипл-трет меч на ТЛЦ.
Зиглер победува.
Уф не верувам дека во една година ќе има два неуспешни кеш-ин...на тлц ќе искешира најверојатно и ќе стане шампион... пошо до сеа ниеден неуспешен кеш ин...а годинава 2 да ги има премногу ми е некако...
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 22:45 ---
Мислам дека Зиглер ќе има меч со Сина на ТЛЦ поради АЈ/Сина скандалот.

http://www.cagesideseats.com/wwe/20...oulder-among-list-of-injuries-survivor-series Еве за повредата на Коди. Се надевам дека некој добар ќе го замени.

Вчера СД една од најдобрите епизоди во последно време. Ортон со RKO на Миз и потоа беше исвиркан од публиката па веројатно ова е знак дека станува хил. И добро го изградија мечов тим Зиглер против тим Фули. На крајот Ортон го исчисти рингот и очекувам дека истото ќе се случи и утре доколку нема некој изненадувања.

btw во колку саатот почнува утре СС?
Иначе и мене ми се сфиѓаше сд епизодава..а да те прашам ја глеаш интернационалната верзија или цела епизода...и кај ја глеаш уствари... :D

Уф не верувам дека во една година ќе има два неуспешни кеш-ин...на тлц ќе искешира најверојатно и ќе стане шампион... пошо до сеа ниеден неуспешен кеш ин...а годинава 2 да ги има премногу ми е некако...
Па баш затоа.Да докажат дека може да се погоди да има 2 неуспешни кеш-инови во една година :)

Иначе и мене ми се сфиѓаше сд епизодава..а да те прашам ја глеаш интернационалната верзија или цела епизода...и кај ја глеаш уствари... :D
Можеш да ја гледаш на dailymotion: http://www.dailymotion.com/video/xv...-november-2012-part-1_shortfilms#.UKgQbyxXtGY ги има и останатите делови од страната .

Ама подобро да ги гледаш порано оти може да ги блокираат.

Леле немам гледано кечери уште од кога ги даваа на а2 со Томче и Џака...Уште кога Ренди му ја скапа главата на Винс Мекмен,па ХХХ кога му упадна дома :pos:...Иначе дека ги гледате??? ..На ТВ или нет :D

Можеш да ја гледаш на dailymotion: http://www.dailymotion.com/video/xv...-november-2012-part-1_shortfilms#.UKgQbyxXtGY ги има и останатите делови од страната .

Ама подобро да ги гледаш порано оти може да ги блокираат.
таму ги глеам али само интернационалната верзија ја наогам 40тина мин шо е....

Леле немам гледано кечери уште од кога ги даваа на а2 со Томче и Џака...Уште кога Ренди му ја скапа главата на Винс Мекмен,па ХХХ кога му упадна дома :pos:...Иначе дека ги гледате??? ..На ТВ или нет :D
на замунда можеш да си ги спуштиш, и башка се целите верзии :)

ееее гуд дејс.
Тој феуд тогаш пред ВМ25 баш беше еден од подобрите.До сега уште немало подобар феуд од тој во новава ера.

Штета што мечот не беше нешто посебно.

него да ве прашам планирате вечер во живо да гледате Survivor Series?

Шо има на пре-шоу ? да знам дали вреди да го пуштам...
Касно го видов коментаров :)
3МБ/Рајдер-Сантино. 3МБ победи во интересен меч за мене.
Исто така се објави дека Отунга ќе го замени Коди. :tapp:

Бродус, Син кара , Реј, Кид И Гебрил вс Тенсаи Прајм тиме плауерс и Примо и епико..... Бродус и тенсаи елеминирани... сега и Титус онил од страна на Кид
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 02:23 ---
Kid Го елиминираше И епико...многу импресивен Кид вечерва...
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 02:26 ---
УФ уништен тимов на Тенсаи.... И јанг елиминирам...тим Мистерио со 4 преживеани.... Кид најимпресивен.....
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 02:44 ---
Ив ја победи кејтлин....дивас меч ништо поразлично од другите дива мечеви...
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 02:53 ---
цезаро го победи трут...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom