Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Греота е Абијати, два пати менување правец на топката :)

Одбраната на Милан е мудра и солидна...

Абијати :facepalm: Милан кај е слаб годинава па и стварно нема среќа со голманиве, Амелија ги кошташе на 2-3 натпревари по некој бод, а еве денес и Абијати со очајна реакција по шутот на Инсиње. Не знам али не му се пишува добро на Милан, следно коло го пречекува Јуве, тешко на нив со ваква одбрана.

Потсети се на голот на Балотели во ЛШ, или на Ибра ми се чини против Фиорентина, и двата од слободни, и двата од преку 30 метри.
Da ama na Ibra i na Balo idea so nad 120km/h, pojaki bea i od udarot na Guarin so Atalanta, nesporedlivi se tie udari so onoj na Inler.

Шарави не е нормален, единствената позитивна работа во овој Милан.
ПСЖ веќе спрема понуда:icon_lol:

Da ama na Ibra i na Balo idea so nad 120km/h, pojaki bea i od udarot na Guarin so Atalanta, nesporedlivi se tie udari so onoj na Inler.
Не е битно со колку иделе, не иделе со 120 сигурно, муабетот е кога ќе сврти топката на 2 метри од голманот, дали е 60 или 200 не е битно, бидејќи веќе голманот отишол на друга страна.

Незгодни се топките, не е прв ваков гол примен, не беше ни од инлер нешто спора топката, зашто за да смени така правец треба да биде и брза топкаа.

На дрога е Абијати кога брани брани ама кога не и голман ќе му даде гол. Наполи ништо не изиграа.
Глупиот им подари два гола.
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 21:39 ---
Kako be abijati ne branese za lacio
Така Телма му го смениле часовникот и закаснил за да игра од 18:00.

Ајде доста трубите, гледајте дерби на Телма, очекувам далеку подобар фудбал за разлика од Јуве-Лацио.
Форца Милан. :P

Баш боље утакмица беше Јуве-Лацио од ова дербиво ... 3 шута и 3 гола на оваа утакмица и ништо повеќе нема, ниту игра ниту убави акции ...

Баш боље утакмица беше Јуве-Лацио од ова дербиво ... 3 шута и 3 гола на оваа утакмица и ништо повеќе нема, ниту игра ниту убави акции ...
Тиња се и двете утакмици. :D Глеј си го утре Интер да исплакнеш очи. :D

Не е битно со колку иделе, не иделе со 120 сигурно, муабетот е кога ќе сврти топката на 2 метри од голманот, дали е 60 или 200 не е битно, бидејќи веќе голманот отишол на друга страна.

Незгодни се топките, не е прв ваков гол примен, не беше ни од инлер нешто спора топката, зашто за да смени така правец треба да биде и брза топкаа.
So tolku idea, na Guarin bese 121, na ovie poveke, ovaa bese nezgoda so dvizenje ali dovolno spora i dalecinata isto idealna za da golmanot ja fati. Kiks e ova na golmanot kako i da ja vrtime, u sredina na gol idese, niska, toa baska, na Ibra i Balo visoka u precka i duplo pobrzo.

Секоја победа испод два разлика на Интер против Наполи на Меаца ќе ја сметам за голем неуспех.

Катастрофална поставеност на едниот дефанзивец на Наполи, не беше во линија и беше многу лесно да се асистира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom