Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ama na Ibra i na Balo idea so nad 120km/h, pojaki bea i od udarot na Guarin so Atalanta, nesporedlivi se tie udari so onoj na Inler.Потсети се на голот на Балотели во ЛШ, или на Ибра ми се чини против Фиорентина, и двата од слободни, и двата од преку 30 метри.
Не е битно со колку иделе, не иделе со 120 сигурно, муабетот е кога ќе сврти топката на 2 метри од голманот, дали е 60 или 200 не е битно, бидејќи веќе голманот отишол на друга страна.Da ama na Ibra i na Balo idea so nad 120km/h, pojaki bea i od udarot na Guarin so Atalanta, nesporedlivi se tie udari so onoj na Inler.
Така Телма му го смениле часовникот и закаснил за да игра од 18:00.Kako be abijati ne branese za lacio
Ајде доста трубите, гледајте дерби на Телма, очекувам далеку подобар фудбал за разлика од Јуве-Лацио.
Форца Милан.![]()
Тиња се и двете утакмици.Баш боље утакмица беше Јуве-Лацио од ова дербиво ... 3 шута и 3 гола на оваа утакмица и ништо повеќе нема, ниту игра ниту убави акции ...
Баш боље утакмица беше Јуве-Лацио од ова дербиво ... 3 шута и 3 гола на оваа утакмица и ништо повеќе нема, ниту игра ниту убави акции ...
So tolku idea, na Guarin bese 121, na ovie poveke, ovaa bese nezgoda so dvizenje ali dovolno spora i dalecinata isto idealna za da golmanot ja fati. Kiks e ova na golmanot kako i da ja vrtime, u sredina na gol idese, niska, toa baska, na Ibra i Balo visoka u precka i duplo pobrzo.Не е битно со колку иделе, не иделе со 120 сигурно, муабетот е кога ќе сврти топката на 2 метри од голманот, дали е 60 или 200 не е битно, бидејќи веќе голманот отишол на друга страна.
Незгодни се топките, не е прв ваков гол примен, не беше ни од инлер нешто спора топката, зашто за да смени така правец треба да биде и брза топкаа.