Од кај ги носиш телефоните т.е. од кај имаат гаранција ... еве кажи ми цена за лг шајн голд и за 5800 експрес мјузик :salut:Koj saka da kupi NOV TELEFON, kakov bilo, kazete mi za dva tri dena ke vi go donesam, so EXTRA CENA, 50 Evra ponisko od so e na prodazba!
KAKOV BIL NOV TELEFON, so 1 Godina garancija!!!
Lg nema.Од кај ги носиш телефоните т.е. од кај имаат гаранција ... еве кажи ми цена за лг шајн голд и за 5800 експрес мјузик :salut:
Ај пиши ми мсн ако може твое по пп :helou:Lg nema.
Nokia 5800 270 evra. Od t-mobile.
okАј пиши ми мсн ако може твое по пп :helou:
Кажи ми цени за Iphone 3G, HTC Diamond, HTC Touch HD, N82 црна?Koj saka da kupi NOV TELEFON, kakov bilo, kazete mi za dva tri dena ke vi go donesam, so EXTRA CENA, 50 Evra ponisko od so e na prodazba!
KAKOV BIL NOV TELEFON, so 1 Godina garancija!!!
Па во т-мобиле поефтино ќе ми се фати кога ќе одземам 10 евра кредит.Lg nema.
Nokia 5800 270 evra. Od t-mobile.
Htc Diamond Imam Samo Upotrebuvano Edna Nedela(1 god garancija) 270 Evra.Кажи ми цени за Iphone 3G, HTC Diamond, HTC Touch HD, N82 црна?
Па во т-мобиле поефтино ќе ми се фати кога ќе одземам 10 евра кредит.
само ќе кажам ШКЉ - земи го слободно.Па во т-мобиле поефтино ќе ми се фати кога ќе одземам 10 евра кредит.
Ајде по приватна порака ќе го продолжиме разговорв. Можно е дајмондот да ти го земам ако се договориме.Htc Diamond Imam Samo Upotrebuvano Edna Nedela(1 god garancija) 270 Evra.
Iphone 3g Bel Imam, Upotrebuvan Mnogu Malku, Cena ti Kazav, Nov Nema.
Touch HD Nemam.
N82 250 Evra so 1 God Garancija.