Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Случајно да не има некој Нокиа 6600 за продавање?

Продавам Nokia 6600, со мемориска картичка 32MB. Не и работи џојстикот на лево (само на лево!!! на другите три страни работи :) ).
Цена: 1600 денари
цената не е фиксна

Случајно да не има некој Нокиа 6600 за продавање?

една страна поназад има постирано

Koj sto saka iPhone kineski isti kako original neotpakuvan isti se skroz ne se razlikuvaat ..... ke se dogovorime preku privatna poraka...

lg-kc550-camera-phone.jpg

LG KC550 цена: 7400 денари

нов е или ? пиши ...

lg-kc550-camera-phone.jpg

LG KC550 цена: 7400 денари

нов е или ? пиши ...

Да нов е неотпакуван со гаранција цела година од денот кога ке го купиш :helou: Пиши ми на приватна порака ако си за купување ке се договориме подобро таму

барам Нокиа 1600. по можност расипан, или со било каков дефект. шо побрзо, тоа подобро... :helou:

Dajte ponuda

Eve sto nudam ja:
Alcatel Onte Touch 501, ne otvoran, ne servisiran ne flesiran ne dekodiran ispraven raboti....
Ericsson T39m ne otvoran, so extra range antena !, ne servisiran ne flesiran ne dekodiran ispraven raboti, nova baterija, USB kabel, stalak za na biro, originalen polnac i kutija duri....
Nokia 6650 ... ne otvoran ne servisiran, ispraven raboti itn...
Siemens AX72, ispraven, komplet so Kamera, USB kabel.

E pa ako nekoj saka neka poveli....

Eve sto nudam ja:
Alcatel Onte Touch 501, ne otvoran, ne servisiran ne flesiran ne dekodiran ispraven raboti....
Ericsson T39m ne otvoran, so extra range antena !, ne servisiran ne flesiran ne dekodiran ispraven raboti, nova baterija, USB kabel, stalak za na biro, originalen polnac i kutija duri....
Nokia 6650 ... ne otvoran ne servisiran, ispraven raboti itn...
Siemens AX72, ispraven, komplet so Kamera, USB kabel.

E pa ako nekoj saka neka poveli....

Кажи цена за нокиата 6650 ... успут пиши и за другиве телефони цени :helou:

Да нов е неотпакуван со гаранција цела година од денот кога ке го купиш :helou: Пиши ми на приватна порака ако си за купување ке се договориме подобро таму

дај пиши тука како со или прати ми порака пошо кај мене нејке нешто .. и кази ми каков е и дали е добар или предлози ми некој ти до 10000..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom