Нови игри

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
А што и фалеше на првата? Освен баговите, играта беше одлична а и изгледаше одлично.
Изгледаше одлично, да, ама не беше баш како шо ја изрекламираа со трејлерот и изјавите. Велеа ќе биде емотивна приказна и слично, а на крај испадна button masher со некои уфрлени квестови.

Не велам дека беше лоша играта, ама очекував нешто повеќе.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Изгледаше одлично, да, ама не беше баш како шо ја изрекламираа со трејлерот и изјавите. Велеа ќе биде емотивна приказна и слично, а на крај испадна button masher со некои уфрлени квестови.

Не велам дека беше лоша играта, ама очекував нешто повеќе.
Expectations suck ass.

Jaс броусав (..чекај сам се смеам на зборот) и наидов на неа, веза немав која е, како е.
Запрепастен бев, готово, game of the year, али ко почна со баговите.. донекаде стана неигрива и ја збришав без да ја довршам.
Се надевам учат од грешките овие, кои и да се.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Expectations suck ass.

Jaс броусав (..чекај сам се смеам на зборот) и наидов на неа, веза немав која е, како е.
Запрепастен бев, готово, game of the year, али ко почна со баговите.. донекаде стана неигрива и ја збришав без да ја довршам.
Се надевам учат од грешките овие, кои и да се.
I know...
Затоа во последно време одбегнувам да читам премногу за коментари пред да видам некаков гејмплеј.

Иако не беше тоа шо очекував, јас се отепав играње дури бев на плажата. После кога заминав во она гратчето...ич не можев да ја трпам и ја избришав.

И јас се надевам дека ќе напраат нешто, оти искрено мислев дека првата игра има голем потенцијал, очекував да е нешто како Walking Dead игрите.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
I know...
Затоа во последно време одбегнувам да читам премногу за коментари пред да видам некаков гејмплеј.

Иако не беше тоа шо очекував, јас се отепав играње дури бев на плажата. После кога заминав во она гратчето...ич не можев и ја избришав.

И јас се надевам дека ќе напраат нешто, оти искрено мислев дека првата игра има голем потенцијал, очекував да е нешто како Walking Dead игрите.
Кај ме потсети, без интернет кога сум.. впрочем кога не сум :D Само прва ја изиграв па форматирав па сега треба одново..
Инаку кај Walking Dead има приказна, емоции and whatnot ама премалата интеракција ми крши филм мене пак.

Микс од двеве, би било секс.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Кај ме потсети, без интернет кога сум.. впрочем кога не сум :D Само прва ја изиграв па форматирав па сега треба одново..
Инаку кај Walking Dead има приказна, емоции and whatnot ама премалата интеракција ми крши филм мене пак.

Микс од двеве, би било секс.
Ај, можи ќе напраат нешто слично луѓето од Radical, тие работат на друга TWD игра...со Дерил и Мерл! :vozbud:

Инаку, мене многу па ми се допаѓа шо е како интерактивен филм, а не онаква класична игра. Вакво нешто немам играно од Fahrenheit пред 5-6 години. Ама за жал, Quantic Dream си ја продаде душата на Sony и игрите се ексклузици на PS3... :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
И Hitman ја има по торенти?

Well, fuck me... го потрошив цел интернет на BLOPS II, сега ќе дремам цел месец... :place:

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Hitman не знам, не ни видов.

ACIII ми е на Download, ама застана на 50 %. Замина интернетот и сега ќе се изначекам дури да се спушти.
па нели искача ас3 на 20ти? дај ми линк од торентот по пп зашто неможам да ја најдам

Kajgana Shop

На врв Bottom