Нови игри

SKIDROW моментално аплоадираат торент за Far Cry 3. За неколку часа би требало да биде достапна на Arena и Zamunda :)

П.С за тие што ќе ја спуштаат нека кажет каква е оптимизацијата, дали фрејм рејтовите се добри :)

SKIDROW моментално аплоадираат торент за Far Cry 3. За неколку часа би требало да биде достапна на Arena и Zamunda :)

П.С за тие што ќе ја спуштаат нека кажет каква е оптимизацијата, дали фрејм рејтовите се добри :)

Досега немам прочитано лошо ревју од релативно познати медиуми, критичари and whatnot.
Се надевам нема да чекаме кракови со денови..

И кај е ?

Е кај е де? Од вчера пишит uploading.torrent и на сите други линкови на нивнана страна... изгледа ќе ја издадет на 30 октомври кога официјално излегуват играта, до сега сите што излегоја на Zamunda и Arena се руски.

Е кај е де? Од вчера пишит uploading.torrent и на сите други линкови на нивнана страна... изгледа ќе ја издадет на 30 октомври кога официјално излегуват играта, до сега сите што излегоја на Zamunda и Arena се руски.

3DMGAME-Far.Cry.3.The.Lost.Expeditions.Deluxe.Edition.Retail.Multi5.Incl.Crack-3DM

ovaa ruski e?
20posto e kaj mene oti, ne kacuva..

Moже дека таа страна нема врска со skidrow.

Far Cry додека не излезе Skidrow или Reloaded не ја чепкам.. нејкам да се заебам ко со Assassins Creed 3.

Sherlock Holmes: The Awakened, Vs Jack The Ripper, Testament of Sherlock Holmes, Secret Files Tunguska, Secret Files 2 Puritas Cordis, Secret Files 3, Syberia 1, 2, Broken Sword сите делови итн. Не само што ќе убиваш досада него и ќе размислуваш логички цело време, мерак игри.:)

3DMGAME-Far.Cry.3.The.Lost.Expeditions.Deluxe.Edition.Retail.Multi5.Incl.Crack-3DM

ovaa ruski e?
20posto e kaj mene oti, ne kacuva..

Како што пишува во коментари, руско е... али гледам има English Files на Arena и Deluxe Edition

Надополнување: Изгледа Deluxe Edition е Multilanguage како што пишува
"Languages = English, German, French, Italian, Spanish, Portuguese, Polish, Danish, Dutch, Finnish, Norwegian, Swedish
Languages with full audio support"
Али сепак велам да се чека од RELOADED или SKIDROW ма да SKIDROW 101 % ќе кикснет во првиот крак :D

Дај кажете некоја авантура, да се убива досада :)
Процесор: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000 + 2.60 GHz
RAM 2GB
Графичка: NVIDIA GeForce 8500 GT

Задње Deponia/Chaos on Deponia ја изиграв. Интересна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom