- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
Не дека е забрането, али се шо читам на форумов е само хејтање и кењање за игрите, за ни една игра не прочитав добра еА од кога е забрането да се критикува било што? (а особено СРАЊЕ игри).
Очигледно читаш во погрешни теми...Не дека е забрането, али се шо читам на форумов е само хејтање и кењање за игрите, за ни една игра не прочитав добра е
Епа изгледа читам во погрешни, не читам во Minecraft, CS 1.6, NFS 1,2,3 Underground Most Wanted, ај кажи ми кои игри не се срање за тебе ? тоа да слушнам самоAlex Baratheon: да.
И не сфаќам зошто мислиш така. Ако можат Rockstar да тераат 7 години со RAGE, Valve 8 години со Source, а Activision 9 години со IW, зошто да не можат EA да тераат со Frostbite кога излезе лани и е супериорен во поглед на претходниве 3.
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 21:53 ---
Очигледно читаш во погрешни теми...
Од оваа година Max Payne 3, FIFA 13 и Black Mesa. Alan Wake & Spec Ops иако имаа одлична приказна, гејмплеј механиката им беше доста лоша и досадна и не ги доиграв, а некои од игрите со највисоки оценки (Borderlands 2, Dishonored, XCOM, Torchlight II...) ги неам пробано затоа што не се мој тип на игри (али не викам дека се лоши).Епа изгледа читам во погрешни, не читам во Minecraft, CS 1.6, NFS 1,2,3 Underground Most Wanted, ај кажи ми кои игри не се срање за тебе ? тоа да слушнам само
Поголемиот дел од игрите што излегуваат ги пробувам, Max Payne 3 беше супер, ја свртев исто така и Spec Ops, MoH мене лично ми е супер, како и NFS, еве сега ја пробав и CoD супер еОд оваа година Max Payne 3, FIFA 13 и Black Mesa. Alan Wake & Spec Ops иако имаа одлична приказна, гејмплеј механиката им беше доста лоша и досадна и не ги доиграв, а некои од игрите со највисоки оценки (Borderlands 2, Dishonored, XCOM, Torchlight II...) ги неам пробано затоа што не се мој тип на игри (али не викам дека се лоши).
Али MoH, NFS или новата Resident Evil? Тешки срања.
Оваа ке биде најдобра total war игра .Веке ќе нема управување на 3000војска туку 30000.
Во Shogun 2, веќе имаше 50000 и кусур единици.Оваа ке биде најдобра total war игра .Веке ќе нема управување на 3000војска туку 30000.
Трејлерот ме тера да викам...Awesome!
А што и фалеше на првата? Освен баговите, играта беше одлична а и изгледаше одлично.Трејлерот ме тера да викам...Awesome!
Ама, ваков беше и трејлерот за првата. А таа не беше баш толку awesome.
Не знам шо бараат одма втор дел да вадат. Пари, нормално, ама барем да се потрудат некои иновации да внесат...играта ќе биде само премачкана со тро подобрена графика, нови оружја, квестови, локација... и тоа е тоа. Темелот ќе остане ист.