Нови игри

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
А од кога е забрането да се критикува било што? (а особено СРАЊЕ игри).
Не дека е забрането, али се шо читам на форумов е само хејтање и кењање за игрите, за ни една игра не прочитав добра е

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Alex Baratheon: да.

И не сфаќам зошто мислиш така. Ако можат Rockstar да тераат 7 години со RAGE, Valve 8 години со Source, а Activision 9 години со IW, зошто да не можат EA да тераат со Frostbite кога излезе лани и е супериорен во поглед на претходниве 3.
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 21:53 ---
Не дека е забрането, али се шо читам на форумов е само хејтање и кењање за игрите, за ни една игра не прочитав добра е
Очигледно читаш во погрешни теми...

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Alex Baratheon: да.

И не сфаќам зошто мислиш така. Ако можат Rockstar да тераат 7 години со RAGE, Valve 8 години со Source, а Activision 9 години со IW, зошто да не можат EA да тераат со Frostbite кога излезе лани и е супериорен во поглед на претходниве 3.
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 21:53 ---

Очигледно читаш во погрешни теми...
Епа изгледа читам во погрешни, не читам во Minecraft, CS 1.6, NFS 1,2,3 Underground Most Wanted, ај кажи ми кои игри не се срање за тебе ? тоа да слушнам само

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Епа изгледа читам во погрешни, не читам во Minecraft, CS 1.6, NFS 1,2,3 Underground Most Wanted, ај кажи ми кои игри не се срање за тебе ? тоа да слушнам само
Од оваа година Max Payne 3, FIFA 13 и Black Mesa. Alan Wake & Spec Ops иако имаа одлична приказна, гејмплеј механиката им беше доста лоша и досадна и не ги доиграв, а некои од игрите со највисоки оценки (Borderlands 2, Dishonored, XCOM, Torchlight II...) ги неам пробано затоа што не се мој тип на игри (али не викам дека се лоши).

Али MoH, NFS или новата Resident Evil? Тешки срања.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Од оваа година Max Payne 3, FIFA 13 и Black Mesa. Alan Wake & Spec Ops иако имаа одлична приказна, гејмплеј механиката им беше доста лоша и досадна и не ги доиграв, а некои од игрите со највисоки оценки (Borderlands 2, Dishonored, XCOM, Torchlight II...) ги неам пробано затоа што не се мој тип на игри (али не викам дека се лоши).

Али MoH, NFS или новата Resident Evil? Тешки срања.
Поголемиот дел од игрите што излегуваат ги пробувам, Max Payne 3 беше супер, ја свртев исто така и Spec Ops, MoH мене лично ми е супер, како и NFS, еве сега ја пробав и CoD супер е

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Имам 5 клучеви за PlanetSide 2 BETA. Ако сака некој нека повели по ПП.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Трејлерот ме тера да викам...Awesome!

Ама, ваков беше и трејлерот за првата. А таа не беше баш толку awesome.

Не знам шо бараат одма втор дел да вадат. Пари, нормално, ама барем да се потрудат некои иновации да внесат...играта ќе биде само премачкана со тро подобрена графика, нови оружја, квестови, локација... и тоа е тоа. Темелот ќе остане ист.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Трејлерот ме тера да викам...Awesome!

Ама, ваков беше и трејлерот за првата. А таа не беше баш толку awesome.

Не знам шо бараат одма втор дел да вадат. Пари, нормално, ама барем да се потрудат некои иновации да внесат...играта ќе биде само премачкана со тро подобрена графика, нови оружја, квестови, локација... и тоа е тоа. Темелот ќе остане ист.
А што и фалеше на првата? Освен баговите, играта беше одлична а и изгледаше одлично.

Kajgana Shop

На врв Bottom