Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја добра страна да предложите за типувања на голови пошто не ми оди веќе од одамна 1x2 ?

се мислам дали да ја уплатам сега ама ќе ве заебавм вас ќе испадни обратно
Јас веќе уплатив така да на мене не влијае :vozbud: Оди уплати ја овер, барем мене да ми биди арно :D

Јас веќе уплатив така да на мене не влијае :vozbud: Оди уплати ја овер, барем мене да ми биди арно :D
Aко ја уплати овер ќе си ја фати .. во гости кога играа ми беше најголем фикс дека ќе даде Литвус ритас повеќе од 66.5 коша дадоа 72 сега мислам ќе има отворена кошарка ќе отиде плуска утакмицава.

Јас играв Атлетико Мадрид да не победи со повеќе од 6,5 разлика против Констанца (1,90 квота). На полувреме губи 13-12, исто така играв од кошаркиве Олимпија - Канту 2.

Канту ги тепа 25 разлика Фенербахче, а Олимпија губат од МЗТ, е уште ако не дојде 2ка не знам шо.....

Cantu+Partizan+CSKA M.

Westerman over 8.5 (1.85) частење..
Parker over 17.5 (1.85)

Зашто да средат?Треба да има дискусија така се добиват типовите?Што ако напишеш само тип или тикет ништо не се добива со тоа.Потребна е дискусија и информации(еднакво на добитни типови) е тек тоагаш ке барате уште текст.

Значи треба да се постават типови и да се кажи некое образложение за нив, а не како The gambler кој изиграва нешто цело време со постови колку една цела страна ..

Значи треба да се постават типови и да се кажи некое образложение за нив, а не како The gambler кој изиграва нешто цело време со постови колку една цела страна ..

Игнорирај го ;)

се мислам дали да ја уплатам сега ама ќе ве заебавм вас ќе испадни обратно

И ти прекини да тролаш со истото само 2 месеци, знајме свативме дека врска немаш или дека те тера некоја клетва или незнам таму во шо веруваш дека те тепа и не те следиме. Немора на секој пост да го кажуваш истото или прекини со коцкање ко не знајш или ко не ти оди и не замарај !

http://www.rezultati.com/utakmica/r9inTMN7/#omjer;overall
Тие што играте онлајн можете да ја пробате 2ка .. играат 2 победи едните 2 победи другите според статистикава .. сега се на ред гостиве 2 победи да направат .

во словенија е ова..уште сабајле ги пуштив така беа сеа незнам како се

Манчестер Јунајтед 2(1.45)
Порт Вале 1(1.8)
Гилингам 1(1.55)
Дортмунд 1(1.2)
Верона 1(1.5)
Славен Белупо 1(1.5)
Клуб Бриж 2(1.5)

квота 16.7 х ?

Истите утакмици плус
Динамо Киев 0-2г(1.7)
Мурсија 1(2.5)
Хановер 1(2.00)

квота 141.92 х ?
А за денеска кошарка од менеПанатинајкос - Реал Мадрид 2(1.55)
Цедевита - Залгирис Каунас +148.5(1.85)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom