Струмица

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Дечки дали има денес вечерен автобус Струмица - Скопје?
Итно ми треба ако може некој да провери би му бил благодарен.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Член од
15 октомври 2010
Мислења
835
Поени од реакции
155
Имало нова теретана накаде кај малата Црква. Бил ли е некој, како е?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Колку е просечна кирија во Струмица? Спрат од куќа 75 квадрати за 4 лица пример , колку пари би било нормално да се наплаќа месечно???? Од човек , или комплет за наместен стан 5 минути од центар.....

M

Macedonian-Sun

Гостин
Јас сум од Владевци струмичко прво село пред струмица. Родена сум во Струмица. Много си го сакам струмичкио дијалект и куќите на моите баба и дедо и луѓето во струмица. Многу сме гостопримливи, љубезни и откачени

L

Luki Junior

Гостин
Јас сум од Владевци струмичко прво село пред струмица. Родена сум во Струмица. Много си го сакам струмичкио дијалект и куќите на моите баба и дедо и луѓето во струмица. Многу сме гостопримливи, љубезни и откачени
Tајнето шо учеше у Бугарија информатика, и оди по Америка знааш ли ја? ;)

Г

Грејвдигер

Гостин
Ај не забегувајте од темата.

И да не бидам офтопик:
Интензивно се гради новиот кружен тек на крстосницата на булеварот „Гоце Делчев“ и улицата „Младинска“ кај Анска река во Струмица. Оваа крстосница е една од најфреквентните и најкритичните во градот и место со чести сообраќајни несреќи.

Со новото сообраќајно решение значително ќе се намали сообраќајниот метеж кој беше честа слика, а според проценките на стручните лица бројот на сообраќајните несреќи ќе се намали за околу 60 насто. Со новиот кружен тек, Струмица потврдува дека е општина која ги следи европските трендови на безбедни сообраќајни решенија. По кружниот тек кај Анска река, планирана е изградба на уште еден кружен тек на крстосницата на булеварот „Ленинова“ и улицата „24 октомври“ кај ЈПКД „Комуналец“.

Kajgana Shop

На врв Bottom