The Walking Dead

Не мислиш дека со самото тоа што чува зомби во својата куќа, и општо во границите на градот, ја доведува во опасност безбедноста на своите луѓе?
Не. Ако Хершел успеа да држи над 20 зомби во фармата, Гувернерот нема за шо да се грижи, таму ги чуваше зад железни врати со катанци и синџири.
guvernerot ne e bedes....bedes i mishon bedes e rik bedes e deril....guvernerot e mentalno ubolen retardiran lik so ne mu e gajle za gradot i za lugjeto on bara samo nacin kako da ja vrati kerka mu u normala....edvaj go cekam denot koa Rik so sekira u glava ili michone so katanata u jajca ke mu vlezat...

Абе, џабе ќе си го трошам времето ако се расправам со хејтер. :rolleyes:

Не. Ако Хершел успеа да држи над 20 зомби во фармата, Гувернерот нема за шо да се грижи, таму ги чуваше зад железни врати со катанци и синџири.

Абе, џабе ќе си го трошам времето ако се расправам со хејтер. :rolleyes:
Грешка си, овој лудакот и ја чешлаше косата, жити се?
Доволно е еден грешка потег да направи и оти јабана, а со тоа и целиот град...

Грешка си, овој лудакот и ја чешлаше косата, жити се?
Доволно е еден грешка потег да направи и оти јабана, а со тоа и целиот град...
Тоа беше ќерка му...и мислам дека ја држи под контрола. А и да го каснат Гувернерот, Мерл ќе стани де факто лидер на паравојската на Woodsbury и тие нема шанса да дозволат да се прошири заразата. Ни од Гувернерот, ни од кој било друг.

Тоа беше ќерка му...и мислам дека ја држи под контрола. А и да го каснат Гувернерот, Мерл ќе стани де факто лидер на паравојската на Woodsbury и тие нема шанса да дозволат да се прошири заразата. Ни од Гувернерот, ни од кој било друг.
Но сепак ја доведува во опасност безбедноста на градот до некаде, нели? :pipi:

da ko sto nemase sansi cel svet da bide zarazen...wannabe gradcevo e nepobedlivo hahahhaa

Е сега го погоди наследникот, Мерл. Тој кај да е ќе замини братчето да си го бара, а и кај е за лидер тој, гледаш шупелка дека е.

Но сепак ја доведува во опасност безбедноста на градот до некаде, нели? :pipi:
I guess... Ама сепак можи да го контролира чупето... со лудачка кошула ја има врзано, јас мислам дека не е опасност.

da ko sto nemase sansi cel svet da bide zarazen...wannabe gradcevo e nepobedlivo hahahhaa
Oh, please tell me how " badass " Rick's prison is safe, invincible and better than Woodsbury... :rolleyes:
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 01:58 ---
Е сега го погоди наследникот, Мерл. Тој кај да е ќе замини братчето да си го бара, а и кај е за лидер тој, гледаш шупелка дека е.
Шуперлка или паметен, тој е следен. Ако не тој, кој? Милтон?

Нема следен, ојде гувернерот, ојде и градот. А се чека само Рик да влези и се да појди јабана. :D

Нема следен, ојде гувернерот, ојде и градот. А се чека само Рик да влези и се да појди јабана. :D
Епа, сега само за тоа го бидва Рик...и после сите ќе велат дека Рик светец бил. :rolleyes:

Знам. Не можи да си добар човек во тој свет. Видете на Дејл шо му се случи. Тој беше морален компас на серијата, а сите газеа врз него.

Рик = Гувернер. Само што Гувернерот има повеќе искуство со организирање и водење, а Рик дури после фармата станува лидер...дотогаш беше демократија, како што вели тој.

И Мишон изгледа, како некои членови на темава, ги има читано стриповите, па затоа не му верува на Гувернерот. Андреа очигледно ги нема.

Стварно не мора да ставате спојлери, макар и ако потенцирате дека е спојлер. Не сум видовит како Мишон, од кај да знам дали е нешто од серијата, или од стриповите. Ова со телефонот беше феноменален клифхенгер, и воопшто не сакав да знам кој ѕвони.

Епизодата не беше ништо посебно, може да се каже филер епизода, ама милион пати подобра од филерите во втора сезона. Серијава е пример како продуцентите треба да ги послушаат реакциите на публиката. Глупите и досадни муабети, испадите на Лори, потрагатите по исчезнати деца, недостатокот на акција, во оваа сезона ги има многу малку, речиси ич. Сега уште нешто да сторат со Карл и со Мишон. Имав големи очекувања од неа, нешто badass лик, kicking some ass и сл. а до сега само се покажа како параноична женска. Како црномуреста Лори со сабја.

И Мишон изгледа, како некои членови на темава, ги има читано стриповите, па затоа не му верува на Гувернерот. Андреа очигледно ги нема.

Стварно не мора да ставате спојлери, макар и ако потенцирате дека е спојлер. Не сум видовит како Мишон, од кај да знам дали е нешто од серијата, или од стриповите. Ова со телефонот беше феноменален клифхенгер, и воопшто не сакав да знам кој ѕвони.

Епизодата не беше ништо посебно, може да се каже филер епизода, ама милион пати подобра од филерите во втора сезона. Серијава е пример како продуцентите треба да ги послушаат реакциите на публиката. Глупите и досадни муабети, испадите на Лори, потрагатите по исчезнати деца, недостатокот на акција, во оваа сезона ги има многу малку, речиси ич. Сега уште нешто да сторат со Карл и со Мишон. Имав големи очекувања од неа, нешто badass лик, kicking some ass и сл. а до сега само се покажа како параноична женска. Како црномуреста Лори со сабја.
Јас во мојот спојлер потенцирав дека е од промото за в недела и не беше којазнае каков спојлер.

A се ова останатото шо го зборавме со Chucky, немаше спојлери за новата епизода или од стриповите, туку само дискутиравме оти Мишон е досадна и иритантна. :P

Јас во мојот спојлер потенцирав дека е од промото за в недела и не беше којазнае каков спојлер.

A се ова останатото шо го зборавме со Chucky, немаше спојлери за новата епизода или од стриповите, туку само дискутиравме оти Мишон е досадна и иритантна. :P
Не ти, некој беше пишал за телефонот, ама нема врска.

Мишон и мене ми е досадна, не ме нервира yet, вака како лик, ама ме нервира што постојано има некоја фаца на неверување и жмигави очи. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom