The Walking Dead

Зошто параноична Мишон? Прошла низ доста и знае како да се заштити и дека не треба да му се верува на никој.
Прочитај шо му имав пишано на останатите.

Ние знајме дека не е Гувернерот светец, како шо го гледаат луѓето од Woodsbury...работата со главите, Пени, војниците...ама Мишон од кај знае? Ја мана бумбарот нешто и и вели на Андреа: " Јас не седам тука. Сакаш да дојдиш со мене пак во фрижидер да живееме? "

Таа ако сака сама да живее, нека оди в планини и нака си најди нови зомбија за синџирите, се гледа дека по карактер не е people person, ама она е веќе претерано. И си зема многу голема слобода. На луѓето во Woodsbury им е супер со Гувернерот, тој ги спаси од сигурна смрт и им даде шанса да живеат колку-толку нормален живот. А таа, ги ослободи зомбите кој ги чуваше Гувернерот, најверојатно за експериментите на Милтон, кој најверојатно бара некако лек и му се закануваше со катаната...

Мене ми е најиритантен лик досега, полоша е и од Лори.

Не ти, некој беше пишал за телефонот, ама нема врска.

Мишон и мене ми е досадна, не ме нервира yet, вака како лик, ама ме нервира што постојано има некоја фаца на неверување и жмигави очи. :)
Леле, тој погледот колку ме нервира...уште првиот пат кога ја видов така, знаев дека на нерви ќе ми оди.

Прочитај шо му имав пишано на останатите.

Ама па и незнаеме низ што се прошла она досега. Може оправдано се однесува така. А и не им уништи ништо на тие таму. Било кој да види дека во градот кој гувернерот го прогласува за сигурно место има зомбија така би изреагирал. И ништо не рече она на некој друг, само ја викна Андреа заедно да си одат. Оваа нејќеше и Мишон си отиде сама без никаков скандал.

Ама па и незнаеме низ што се прошла она досега. Може оправдано се однесува така. А и не им уништи ништо на тие таму. Било кој да види дека во градот кој гувернерот го прогласува за сигурно место има зомбија така би изреагирал. И ништо не рече она на некој друг, само ја викна Андреа заедно да си одат. Оваа нејќеше и Мишон си отиде сама без никаков скандал.

Ама, зобите шо беа затворени беа потполно безопасни. Дали за експериментите на Милтон или за борбите во арената, тие немаа заби.

А, плус, беа затворени со синџири, со катанци...оваа ојде и со катаната се искрши и сите ги истепа. You know, just for kicks..

А, без скандал е тоа шо заминда да се кара со Мерл за време на забавата, пред сите?

Taка е...

Ние само си зборавме, така, колку а побрзо да ни врви времето. :P

А колку можеше да е поедноставно....

Ама секако, жените на Walking Dead, никад не размислуваат логички...

Ова е проблем во многу филмови, видел некој како умира, или нешто многу опасно, и не им кажува, него им вика i think something weird is going on, или нешто у тој стил. ROFL.

А мислев само до мене дека фацата на Мишон ми е напорна.
Значи зборувам само за фацата нејзина и со тоа погледот со кој што искрено стварно врска неам што сака да каже, како лик не ми е толку напорна, појма немам кого и како изгубила порано и што точно и се случило во животот па што се однесува така.
Ама тоа фацијалниот израз е да земеш и очите да и ги ископаш.

А колку кул беше на крајот на втора сезона кога се појави со сабјата, зомбите зад неа и капата. А сега ... :(

bjuAp.jpg

Интересни серии ги поминав за два дена,до 5 епизода стасав од 3та сезона.Кога испаѓа 6та?

Интересни серии ги поминав за два дена,до 5 епизода стасав од 3та сезона.Кога испаѓа 6та?
Секоја недела има премиера на нова епизода во САД, значи кај нас по торенти ќе ги има Понеделник сабајле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom