Фан Клуб: Интер

Море колку сака нека вреди ако имаат можност да го земат нека го земаат одма бидејќи е стварно добар играч. Ми се свиѓа што Страма се интересира претежно за млади фудбалери, читам дека и за Дрекслер сме заинтересирани, 19 години има момакот и гази во Шалке.

beneamata "Murinjo je broj jedan. Njegova tajna je u tome što se svaki igrač osećao kao deo tima, zajedničkog projekta. Posle osvajanja LŠ u Madridu pre dve godine, rekao mi je da ide iz Intera. Odgovorio sam mu da mi se ne svidja što me ostavlja sa Benitezom. Sa Špancem se nisam slagao, naterao me je da sklonim slike sa Murinjom iz svog ormarića u svlačionici. Benitez je mislio da zna sve, a plašio se sopstvene senke", zaključio je Materaci. :icon_lol:

Не можеш да очекуваш еден тренер дека ќе успее со екипа ако односот му е баш таков, читав пред некој ден, му наредил да ги тргне сите исечоци што ги има од весниците каде се вметнати неговите најважни моменти од кариерата а голем дел од нив биле со Мурињо што е и нормално, останатите со италијанската репрезентација.

Барај логика тука. :eek:

Кај барал да се тргнат сите слики со Мур во Апијано Џентиле, па уште и ова, тежок комплекс е тоа.

Ви текнува дека бевме заинтересирани за Вилијам од Шахтјор, пред година дена, сега демек пак сме го сакале, само сега вреди x2 пати повеќе, а тогаш ако не се лажам и му истекуваше договорот.

И у случај да не биднеше ништо од него кај нас, тогаш Бранка и Морати експериментираат со тимот и купуваат млади недокажани играчи, така? :)

И у случај да не биднеше ништо од него кај нас, тогаш Бранка и Морати експериментираат со тимот и купуваат млади недокажани играчи, така? :)
У случај да биднеше, Бранка богот, така?

Ви текнува дека бевме заинтересирани за Вилијам од Шахтјор, пред година дена, сега демек пак сме го сакале, само сега вреди x2 пати повеќе, а тогаш ако не се лажам и му истекуваше договорот.

Јас сум прво Фернандињо да се земе па после Вилијам.
Фернандињо е ѕвер бе, гази на средина.

Jas sum za igrach od evropa.

Shteta shto ne znam nekoj koj bi mozhel da igra na leva strana kako shto Guarin igra na taa desna strana, RightDefendingCentralAttackingMidfileder :D

Od Borusia Dordmund ne sakam igrachi, zatoa shto tie se jaki poradi toa shto se del od timot, props to the coach. Individualno i ne se kojznae shto... Eve go Shahin, vo Borusia beshe vo najmala raka chekor do Xavi, vo Real beshe nula, vo Liverpool, tamu osven Suarez sve e nula :D

Бенитез "Интер е голем клуб но играчите во него се срање п заминуањето на Мурињо".

ЕНД ОФ СТОРИ

Тнка е линијата помеѓу бог и шеширџија, така? :)
Он секогаш ќе биде шеширџија :)
Јас сум прво Фернандињо да се земе па после Вилијам.
Фернандињо е ѕвер бе, гази на средина.
Ги знам од ПЕС 2011(или 10ка, не ми текнува), играв со Шахтјор, ѕверчиња беа и Вилијам и Фернандињо, и Адриано, али ги немам гледано скоро ич. Затоа и кога се спомна уште пред година дена, не искоментирав зашто не сум ги гледал ич, исто и сега ги немам гледано и затоа не коментирам дали треба/ло да се земат или не.

Али ете, шешерџијата и неговите скаути не успеаа да го забележат талентот на Оскар,а успеаа да го забележат Џонатан :D Се извадија некако со Хуан...

Бевте да му зимате потпис на Ханданович бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom