Doctor Who

• Креатор на темата Креатор на темата Intex
  • Време на започнување Време на започнување
Ја обожавам 5та сезона...посебно Ејми и целата мистериозност околу Ривер(и покрај тоа што знам која е и што е). 10/10

Of Radiohead he said: "They've been a real influence on my imaginative mind. I can muddle through 'High And Dry' on the guitar, although I'm actually better on the piano. I asked for a piano in the TARDIS, but it hasn't happened. I'd love to see the Doctor rock up and play, but it'd have to be done in an inventive and silly way."

:place:

Ионака ми станува #1 серија, уште некои Рејдиохед ноти на пиано да ги отсврири Мет и крај. Инаку Јорк му е омилен музичар.
Мет Смит слуша Рејдиохед и Пинк Флојд. And he's wearing a bow tie.

<3

A izgleda lubovta e obostrana, thanks to Io, detal koj ne sum go zaprimetil:

I'm stuck in a Tardis, trapped in hyperpace.. :свиркам:

wot Не знам како сум заборавил да ти спомнам за Up on the Ladder. Култен си е TARDIS-от. Него, до каде си стигнат?

Some news I'd like to share:

- Neil Gaiman ќе напише уште една епизода за втората половина од седма сезона. Он ја напиша The Doctor's Wife од шестата сезона.

- Можно е покрај вториот дел од седмата сезона во 2013 да емитуваат уште една цела сезона, зошто е педесетгодишнина од постоењето на
Doctor Who, ама поверојатно е дека ќе направат неколку specials, во која ќе бидат вклучени многу личности од старите и новите серијали. Во таква ситуација осмата сезона би била дури во 2014.

- Новиот изглед на Cybermen - Ова ќе биде епизодата на Gaiman, кој што ветува дека ќе ги направи далеку позастрашувачки, односно поблиски до класичните. "They are walking softly, slowly and quietly, like the Hartnell/Troughton era Cybermen". Едвај чекам.

И нека седи сликава тука, so much awesomeness...

boys3.jpg

6x4 izgledana posledno :)

Pond e preslatka, ama malce mi zafali Donna. Oi spaceman! Oi earthgirl! Најголема хемија мислам дека имаа, негошто со Роуз, или Мет сега со оваа.

леле и тема имало а не сум ја приметил :cautious:

јас сум ненормално голем обожавател на оваа серија и онака зависнички ја гледам. Моментално на AXN каналот ја гледам со Cybermen и мислам нови епизоди се. Стварно во последно време епизодите се многу мајндфак али глумењето на докторот и целата приказна ме занесува..
последна ја гледав вчера со едни чудовишта кои кога ги открија цела цивилизација имале под земјата и демек војна нешо као и увјек, а заложник ја земаа Понд. Инаку од сите негови патнички оваа ми е д бест и најкул ми е и спасува ситуации многу и оваа црната од епизодите со Дејвид заборавив како се вика. Сеа приказната на целата сезона е околу ќерката на Пондови Амелија и некако дури претеруваат во некои епизоди со неа.
толку сега и темата ќе биде следена од моја страна.
arthur-darvill-matt-smith-karen-gillan-doctor-who-the-power-of-three-series-7.jpg

Рори е цар :D

не зезај ја овие двајца ги знам што го глумеа Doctor Who и еден друг на почетокот мислам:) Али овој од десно беше ѕвер:icon_mrgr:

boys3.jpg
човек од 63' ја дават серијава така доста доктори прошле :)

Vincent and the Doctor-eпизодава ме трогна емотивно.Моментот кога Ван Гог кажуваше дека деца гаѓале со камења по него и сценава на крајот ме уништија :place::place::place: .
Vincent14.jpg

Vincent and the Doctor-eпизодава ме трогна емотивно.Моментот кога Ван Гог кажуваше дека деца гаѓале со камења по него и сценава на крајот ме уништија :place::place::place: .
Vincent14.jpg
утре ќе ја гледам :rolleyes:
инаку ова со Рори конечно е ? Мислам умре и нема враќање така ?

утре ќе ја гледам :rolleyes:
инаку ова со Рори конечно е ? Мислам умре и нема враќање така ?

Aко навистина сакаш да знаеш, види спојлер.

Не е конечно, има враќање. Романтично. Big Time

6та сезона мене ми е најслаба некако.. иако имаше фантастични епизодички.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom