сеуште не сум видел кај нас ваков модел...Некро брат, ај малце хелп, па може ке ти се исплати бајаги! Шефов мој е екстремно запален за Самсунг G810, го шетавме цел охрид го нема, само во струга имаше G800 мислам, па ајде кажи дали го имаш на лагер, ако не за колку време може да го набавиш и која би била цената? фала
![]()
ајмо 4500 денари. :smir:Продавам SE k750i стар една година купен од Т-Мobile во одлична состојба и со комплетно пакување како што е купен. Цена 5000 денари.
![]()
![]()
![]()
Толку не ти иде у глава дека никад нема да го шитнеш? Поготво и за таа цена? Ја би ти дал 1000 да ти го купам само за да прекинеш да правиш bump на посотв. Фала.ајмо 4500 денари. :smir:
аман бе друже излезен е веке 2 -3 месеца, во имулс рекоа ке кажат која цена би бил по нарачка, ти неможеш да набавиш?сеуште не сум видел кај нас ваков модел...![]()
Ја ти кажав...1000 денара. take it or leave it.Ај важи ти ќе ми кажеш, ако толку те нервира постот игнорирај го океј?
п.с. не се лути ама сепак ова е јавна тема во која кој сака може да си огласи телефон, па ако некој не е заинтересиран за нечиј оглас едноставно го игнорира и крај. Исто и ти како незаинтересиран игнорирај ме и крај. :smir:
ЗдравоNokia Luna poloven ima nekoj za prodazba?
moze i nov...