Драга, вчера велев дека ги мразам сите, денеска ќе ти кажам ги сакам сите. Абе колку само 1 момент можи да смени многу мисли.
Ти му објаснуваш на домашниве, дај да појдиме на заболекар, ме бола забите, тие неее не се мијаш заби, нема ништо. А јас после секоја јадење обавезно се мијам заби, некогаш дури и претерувам можи да се кажи. Ама шо да му објаснуваш на стари луѓе. Тие за се имаат домашен лек, сеа и заболекари станаа. Друга работа... една кавга ми се влечкаше долго време, не знаев дали ни беше страв да ја решиме или незнам што... али си велам полека се ќе се среди. За момент, помислив дека ќе останам сама, само проблеми да се имало, ден нема да ми помини без проблеми. Понекогаш се чудам, ја правам нешто погрешно или многу посрани љуѓе има. Работава излезе дека има многу посрани луѓе а ја многу му се замарам. Абе сите се знаат за тебе, а кога стварно ти треба помош никаде ги нема, сите совети делат, а кога треба а незнаат да кажат. На овај глупиов фб видов ептен грда работа, ми идеше да се убијам, т.е сакав да се убијам пошто од наредна година кога конечно си бегам од дома, кај и без пријатели, и без љубовта ќе останам..
Вчера како шо ми беше дено за никаде, ама секоја секунда ми беше за никаде, ама баш уште тоа ми требаше.
И го знаш тој филинг кога некој од кој најмногу сакаш да слушниш нешто убаво, баш тоа и го слушаш. Кога некој со доверба во тебе ти вели, се ќе биде во ред. Те сакам. Ми идеше да скокам, да рипам, да вриштам од радост. Перфекционист сум, сакам се да ми биде под конец, ама многу се замарам за небитни работи. Епа да ти кажам, од денеска не се замарам за ништо. Ќе си го гледам она со кое гледам иднина, а идиотски начини да се покаже пријателство, или незнам што.
Ако ти кажам благодарам те сакам, правиш да се чуствувам прекрасно баш кога тоа ми треба, е малце, МНОГУ МАЛЦЕ.
ДРАГА СРЕЌНА СУМ БЕ, од кога не се замарам, МНОГУ СУМ СРЕЌНА.
Ете така.
На јутуб си најдов нов субскрајбер,
http://www.youtube.com/user/LillianMasie?feature=g-all-u, нели е убава бе.
Јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.

ВЕ САКАМ СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.