RickyLFC9
Модератор
Ме претрка, баш сакав ја да го остаамdragonsky one and only![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме претрка, баш сакав ја да го остаамdragonsky one and only![]()
Постот на Летко во темата каква пица јадетеПица се јаде онака како што бог го рече во стариот завет (закони и повторени закони)
“И бидна пица со тесто тенко крцкаво,
и над неа слој кечап со оригано.
И нек се исецка тенко шунка и шампињон (свеж по можност)
и видов и гледав кашкавал рендан кој сето тоа одозгора го покри“
се шо е надвор од ова е дело на лукавиот или манџа.
Да се даваат турскиве серии само кога имаат бесплатни денови пензинериве од Јсп.![]()
Што гледате кај исушениве не ми е јасно, треба сам да си се фатам за гз или цицка за да можам да свршам.
Ваљекано на 0:2 ја пуштам Х конечен, тие ја свртија![]()
Ја утна темата а?![]()
Ја утна темата море, еј
![]()
Во темата Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...
![]()
Занети ѕверотЕЖ ДА СЕРАТ ЦЕЛА ЕКИПА НА МАЛАГА!!!
на 2 ливчиња ме куткаат смрдени едни, последна утакмица на двете за 20 денари 1300 на едното, за 50 денари 1000 на другото. АБЕ МРШИ СЕ ДА ВИ ЕБАМ!!! ДА НЕ ВЕ РАЗДЕНИ БЕ ЧЕРГАРИ!!! АБЕ ДА ДАДЕ ГОСПОД ВЕЛИЈА РАМКОВСКИ ДА ВЕ КУПИ МИРСАД ЈОНУЗ ДА ВИ ГО СТАВИ ТРЕНЕР!!! АБЕ КОПИЛИЊА МРСНИ, АБЕ ИДИОТИ НЕПРОКОПСАНИ БЕ! АБЕ ДА ДАДЕ ГОСПОД ЦРНЕЦ ДА ВЕ ЕБЕ ЦЕЛА ЕКИПА!!! АБЕ КАРЛО БОС ДА ВЕ ЕБЕ!!!!!
И ВТОРИТЕ ЕСПАЊОЛ ГГ3+ ПОСЛЕДНА НА ЛИВЧЕ ЗА 1800 УПЛАТА 20 ДЕНАРИ. АБЕ МРСУЛКОВЦИ НЕПИСМЕНИ!!! АБЕ ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА СЕ ФАТИТЕ У НОЗЕТЕ СИТЕ! ДА ВЕ ЕБЕ БАРАК ОБАМА ДА ВЕ ЕБЕ!!! АБЕ И ТЕВЕЗ ДА ВЕ ЕБЕ!!! ДА ГО ЛИЖИТЕ КОНТРА БОЈАН 13КА!!!ОПАШИ ЕДНИ!!! ДОМА ДА НЕМОЖЕЛО ЕДЕН ГОЛ ДА СЕ ДАДЕ!!! АБЕ СТО ГОДИНИ ГОЛ ДОМА ДА НЕ ДАДЕТЕ БЕ!!!
ЈА МИСЛАМ ДОБРО ГИ ИСКОЛНАВ.
Јас си ги изгубив парите, тебе ти е смешноВо темата Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...
![]()
Драга <3
Гледам сите нешто се фалат, јас немам ништо шо да се пофалам, само да се пожалам, ми ес расипа мониторот, па морам накриво да го држам за да работит
Еф, види....
Прегледај го приврзокот 52361
Вратот ми се фати, осеќа, ќе рикнит за некој ден![]()
ЕЖ ДА СЕРАТ ЦЕЛА ЕКИПА НА МАЛАГА!!!
на 2 ливчиња ме куткаат смрдени едни, последна утакмица на двете за 20 денари 1300 на едното, за 50 денари 1000 на другото. АБЕ МРШИ СЕ ДА ВИ ЕБАМ!!! ДА НЕ ВЕ РАЗДЕНИ БЕ ЧЕРГАРИ!!! АБЕ ДА ДАДЕ ГОСПОД ВЕЛИЈА РАМКОВСКИ ДА ВЕ КУПИ МИРСАД ЈОНУЗ ДА ВИ ГО СТАВИ ТРЕНЕР!!! АБЕ КОПИЛИЊА МРСНИ, АБЕ ИДИОТИ НЕПРОКОПСАНИ БЕ! АБЕ ДА ДАДЕ ГОСПОД ЦРНЕЦ ДА ВЕ ЕБЕ ЦЕЛА ЕКИПА!!! АБЕ КАРЛО БОС ДА ВЕ ЕБЕ!!!!!
И ВТОРИТЕ ЕСПАЊОЛ ГГ3+ ПОСЛЕДНА НА ЛИВЧЕ ЗА 1800 УПЛАТА 20 ДЕНАРИ. АБЕ МРСУЛКОВЦИ НЕПИСМЕНИ!!! АБЕ ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА СЕ ФАТИТЕ У НОЗЕТЕ СИТЕ! ДА ВЕ ЕБЕ БАРАК ОБАМА ДА ВЕ ЕБЕ!!! АБЕ И ТЕВЕЗ ДА ВЕ ЕБЕ!!! ДА ГО ЛИЖИТЕ КОНТРА БОЈАН 13КА!!!ОПАШИ ЕДНИ!!! ДОМА ДА НЕМОЖЕЛО ЕДЕН ГОЛ ДА СЕ ДАДЕ!!! АБЕ СТО ГОДИНИ ГОЛ ДОМА ДА НЕ ДАДЕТЕ БЕ!!!
ЈА МИСЛАМ ДОБРО ГИ ИСКОЛНАВ.
На натпреварот Леванте - Р. Мадрид, стадионот е ко базен.p.s.
Kaka on for Arbeloa. Smart move. Jesus can walk on water.
![]()
Јас пак имав сибирски хрчак, ми спиеше 3-4 дена без престан. И го фрлив.Жив го фрлив во канта. Спијат хрчаците, да не те плаши тоа ако само спие.
Ќе има секако.За нас посета на Олд Трафорд и прошетка околу стадионот со Патлиџанот (ферги) за МанЈуревциве бесплатна книга од Суарез под наслов Што навистина му реков на Евра
![]()
![]()
Може да се иде и подалеку со ова. За фановите на Челзи: Прирачник како да не купите пропаднат напаѓач за 50 милиони. За Арсенал: Прошетка низ Етихад, поглед во иднината со специјалниот водич Самир Насри![]()
За Дејвид Моес-како да освоите барем 1 трофеј во кариерата, за Хјуз прирачник како да ја оствари првата победа, за Стоук како да игра пас фудбал,за кокошките како да завршат пред Арсенал итн тин![]()
![]()
Цело сабајле се смеам...хахахахааДа не ги дискриминираме навивачите на Сити. Тие како награда ќе имаат чест да бидат статисти во снимањето на sci-fi филмот: “Champions League: The road to knockout phase“
Ние Ливерпулците го прајме сеирот..скоро секогашМуабетот, кој навивач каква награда ќе добие во The Last Man Standing......
Цело сабајле се смеам...хахахахаа
Вие сте тие...и на форум и на теренНие Ливерпулците го прајме сеирот..скоро секогаш![]()
![]()
![]()