Препораки за игри

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Pes vekje igram 1 god online :D no1 na balkanot sum .. drugo nesto so zenskata da igrame :D
Па еве ја NBA 2K13 и ова биди number 1 на балканот освен овие 2 незнам што друго би играл со џојстик почекај ке пише некој може подобра препорака

U know this can happen to you:rolleyes::D:pos::pos: шалим се:D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Препорачајте некоја игра со пукање, нешто слично на Call of Duty

Член од
16 мај 2012
Мислења
27
Поени од реакции
0
Игра слична како HALO(за пс да биде) интересна некоја .... ако може повеќе предлога

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Дај помогнете 100 пати симнав sleeping dogs од 5 разлицни торент страни и ниедна несака да се игра .т.с се пушта само основата кога ке идам на new ке се појави слика со тоа змејчето што се врти и ке се укочи.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Дај помогнете 100 пати симнав sleeping dogs од 5 разлицни торент страни и ниедна несака да се игра .т.с се пушта само основата кога ке идам на new ке се појави слика со тоа змејчето што се врти и ке се укочи.
исто и јас иам проблем кога ке стиснам new game или се гаси се или се укочува или некој runtime error се појавува пробав и patch и крак,еднаш само ми се пушти играв 2 минути и пак се изгаси ..... иначе ја иам SKIDROW истата ја има другар без patch-ови и кај него си работи се океј

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
исто и јас иам проблем кога ке стиснам new game или се гаси се или се укочува или некој runtime error се појавува пробав и patch и крак,еднаш само ми се пушти играв 2 минути и пак се изгаси ..... иначе ја иам SKIDROW истата ја има другар без patch-ови и кај него си работи се океј
Veza neam na koj princip rabotat krakovive, antivirusot mi go brisese toa budha.dll od krakot pri startuvanje na igrata, pustanje I kocenje, pustanje vtor pat ne respondira, nisto.
Zatoa go gasev antivirusot dur igrav, od nekoja pricina nemozev da go registriram fajlot kako safe.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Veza neam na koj princip rabotat krakovive, antivirusot mi go brisese toa budha.dll od krakot pri startuvanje na igrata, pustanje I kocenje, pustanje vtor pat ne respondira, nisto.
Zatoa go gasev antivirusot dur igrav, od nekoja pricina nemozev da go registriram fajlot kako safe.
аууу да да сега ми текна еј фала ке пробам да ја направам после колоквиумов

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Ја стредив треба само нов драјвер да ставиш.Јас имам АТI и со новиот дрјвер цепа

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ај дајте некоја добра стратегија ама да е некоја понова.. само да не биде ко оние ред алерт со тенкови и слично. со праење на војска градење итн Нешто слично на Age of empires

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ај дајте некоја добра стратегија ама да е некоја понова.. само да не биде ко оние ред алерт со тенкови и слично. со праење на војска градење итн Нешто слично на Age of empires
Warcraft 3, Warcraft 3 The Frozen Throne.

Kajgana Shop

На врв Bottom