- Член од
- 9 јануари 2011
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 563
Pes vekje igram 1 god online no1 na balkanot sum .. drugo nesto so zenskata da igramePes и NBA???
Pes vekje igram 1 god online no1 na balkanot sum .. drugo nesto so zenskata da igramePes и NBA???
Па еве ја NBA 2K13 и ова биди number 1 на балканот освен овие 2 незнам што друго би играл со џојстик почекај ке пише некој може подобра препоракаPes vekje igram 1 god online no1 na balkanot sum .. drugo nesto so zenskata da igrame
Micro Machines V4na 2 joystici da igrame ..za dvajca nekoj igri dobri preporaka ? link fala
Ова го заборавивna 2 joystici da igrame ..za dvajca nekoj igri dobri preporaka ? link fala
Sniper EliteПрепорачајте некоја игра со пукање, нешто слично на Call of Duty
исто и јас иам проблем кога ке стиснам new game или се гаси се или се укочува или некој runtime error се појавува пробав и patch и крак,еднаш само ми се пушти играв 2 минути и пак се изгаси ..... иначе ја иам SKIDROW истата ја има другар без patch-ови и кај него си работи се окејДај помогнете 100 пати симнав sleeping dogs од 5 разлицни торент страни и ниедна несака да се игра .т.с се пушта само основата кога ке идам на new ке се појави слика со тоа змејчето што се врти и ке се укочи.
Veza neam na koj princip rabotat krakovive, antivirusot mi go brisese toa budha.dll od krakot pri startuvanje na igrata, pustanje I kocenje, pustanje vtor pat ne respondira, nisto.исто и јас иам проблем кога ке стиснам new game или се гаси се или се укочува или некој runtime error се појавува пробав и patch и крак,еднаш само ми се пушти играв 2 минути и пак се изгаси ..... иначе ја иам SKIDROW истата ја има другар без patch-ови и кај него си работи се океј
аууу да да сега ми текна еј фала ке пробам да ја направам после колоквиумовVeza neam na koj princip rabotat krakovive, antivirusot mi go brisese toa budha.dll od krakot pri startuvanje na igrata, pustanje I kocenje, pustanje vtor pat ne respondira, nisto.
Zatoa go gasev antivirusot dur igrav, od nekoja pricina nemozev da go registriram fajlot kako safe.
Warcraft 3, Warcraft 3 The Frozen Throne.Ај дајте некоја добра стратегија ама да е некоја понова.. само да не биде ко оние ред алерт со тенкови и слично. со праење на војска градење итн Нешто слично на Age of empires