Препораки за игри

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
nekoja igra ko cezar 3 so bese u stilot na gradenje grad pa ekonomii pozari zemjotresi cumi ova ona...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
А, ти ги имаш новите играно, или ова го заклучи само по трејлерите?

Со овие муабети не знам дали сакате да се прајте хипстери или не знам што, ама сите FIFA игри во споредба со FIFA 12 се срање.

Прво и најважно, да го спомнам новиот енџин. Player impact, имаш слушнато? Сигурно имаш видено, енџинот што дозволува играта да изгледа реално, а не играчите како машини само да се лизгаат по теренот.

А и подобрена графика...ко ќе играм јас нејќам да гледам некоја генерична коцка наместо вистинското лице на Тери или Руни.

Подобрена контрола на топката, нови лиги, нови играчи, стадиони, нови модови на игра...и уште многу други додатоци.

Ај сега, ти кажи ми што не ти се допаѓа во 12 и 13. Зошто мислиш дека 07 е подобра? Реално?
Само мала забелешка, доминацијата на FIFA почна со 10ката за PS3/X360 и со 11ката за РС. 12ката е само подобрена верзија на 11ка, но НИКАКО не може да се каже дека е срање во споредба со 12ка (затоа што се на исти енџин). Сите пред 11ка - да (освен FIFA 98 и 99 :P) .

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Само мала забелешка, доминацијата на FIFA почна со 10ката за PS3/X360 и со 11ката за РС. 12ката е само подобрена верзија на 11ка, но НИКАКО не може да се каже дека е срање во споредба со 12ка (затоа што се на исти енџин). Сите пред 11ка - да (освен FIFA 98 и 99 :P) .
Искрено, мене повеќе ми се допаѓаше 10 отколу 11. На неа имам отепано повеќе саати отколку сите други FIFA игри дотогаш. :P

И сепак стојам на ставот. Некој да ми речи дека 07 е подобра од 10/11 не знае шо зборва.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
nekoja igra ko cezar 3 so bese u stilot na gradenje grad pa ekonomii pozari zemjotresi cumi ova ona...
Буквално ист тип на игри се Pharaoh, Master of Olympus - Zeus и Emperor: Rise of the Middle Kingdom, само сместени во различни временски периоди.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Искрено, мене повеќе ми се допаѓаше 10 отколу 11. На неа имам отепано повеќе саати отколку сите други FIFA игри дотогаш. :P

И сепак стојам на ставот. Некој да ми речи дека 07 е подобра од 10/11 не знае шо зборва.
Ја кажав конкретно за енџините. ЕА го направија новиот енџин и го искористија за FIFA 10 за PS3/X360 но не и за РС. Е веќе во 11ката го употребија и на РС и се виде голема разлика. 10ката за РС го користеше стариот енџин и искрено не знам како таа ти се свиѓала...

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ја кажав конкретно за енџините. ЕА го направија новиот енџин и го искористија за FIFA 10 за PS3/X360 но не и за РС. Е веќе во 11ката го употребија и на РС и се виде голема разлика. 10ката за РС го користеше стариот енџин и искрено не знам како таа ти се свиѓала...
Не знам. веројатно поради тоа што реков...најпоќе време на 10 имав потрошено и некако ми остана в срце играта. 11-та најмалку ја играв. Два пати ја спуштив, ја поиграв една недела и двата пати ми се заеба компјутерот... после не ни ме интересираше толку...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
фифа 2002 најдобра е пошто Македонија ја имаше :icon_mrgr: Додуша играчите без имиња беа али јебига :pos:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Некоо добра акција .. со пукане со мисии извршуване ... :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Некоо добра акција .. со пукане со мисии извршуване ... :)
Види ги Mass Effect игрите или Deus Ex Human Revolution. Во нив можиш и да шеташ кај сакаш и мисии да вршиш и да пукаш во што сакаш.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Види ги Mass Effect игрите или Deus Ex Human Revolution. Во нив можиш и да шеташ кај сакаш и мисии да вршиш и да пукаш во што сакаш.
Овие се супер препораки ја би ти ја препорачал Sleeping Dogs само што ја завршив од постариве наслови на старата машина што ги играв интресни ми беа True Crime:Streets of LA and True Crime:New York City:D

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
na 2 joystici da igrame ..za dvajca nekoj igri dobri preporaka ? :D link fala

Kajgana Shop

На врв Bottom