Види да не е Glory of the Roman Empire или Imperium Romanum.nekoja igra ko cezar 3 so bese u stilot na gradenje grad pa ekonomii pozari zemjotresi cumi ova ona...
Пробај ја Anno 1404 и City XL мислам дека ке ти се допаднатnekoja igra ko cezar 3 so bese u stilot na gradenje grad pa ekonomii pozari zemjotresi cumi ova ona...
Само мала забелешка, доминацијата на FIFA почна со 10ката за PS3/X360 и со 11ката за РС. 12ката е само подобрена верзија на 11ка, но НИКАКО не може да се каже дека е срање во споредба со 12ка (затоа што се на исти енџин). Сите пред 11ка - да (освен FIFA 98 и 99 ) .А, ти ги имаш новите играно, или ова го заклучи само по трејлерите?
Со овие муабети не знам дали сакате да се прајте хипстери или не знам што, ама сите FIFA игри во споредба со FIFA 12 се срање.
Прво и најважно, да го спомнам новиот енџин. Player impact, имаш слушнато? Сигурно имаш видено, енџинот што дозволува играта да изгледа реално, а не играчите како машини само да се лизгаат по теренот.
А и подобрена графика...ко ќе играм јас нејќам да гледам некоја генерична коцка наместо вистинското лице на Тери или Руни.
Подобрена контрола на топката, нови лиги, нови играчи, стадиони, нови модови на игра...и уште многу други додатоци.
Ај сега, ти кажи ми што не ти се допаѓа во 12 и 13. Зошто мислиш дека 07 е подобра? Реално?
Искрено, мене повеќе ми се допаѓаше 10 отколу 11. На неа имам отепано повеќе саати отколку сите други FIFA игри дотогаш.Само мала забелешка, доминацијата на FIFA почна со 10ката за PS3/X360 и со 11ката за РС. 12ката е само подобрена верзија на 11ка, но НИКАКО не може да се каже дека е срање во споредба со 12ка (затоа што се на исти енџин). Сите пред 11ка - да (освен FIFA 98 и 99 ) .
Буквално ист тип на игри се Pharaoh, Master of Olympus - Zeus и Emperor: Rise of the Middle Kingdom, само сместени во различни временски периоди.nekoja igra ko cezar 3 so bese u stilot na gradenje grad pa ekonomii pozari zemjotresi cumi ova ona...
Ја кажав конкретно за енџините. ЕА го направија новиот енџин и го искористија за FIFA 10 за PS3/X360 но не и за РС. Е веќе во 11ката го употребија и на РС и се виде голема разлика. 10ката за РС го користеше стариот енџин и искрено не знам како таа ти се свиѓала...Искрено, мене повеќе ми се допаѓаше 10 отколу 11. На неа имам отепано повеќе саати отколку сите други FIFA игри дотогаш.
И сепак стојам на ставот. Некој да ми речи дека 07 е подобра од 10/11 не знае шо зборва.
Не знам. веројатно поради тоа што реков...најпоќе време на 10 имав потрошено и некако ми остана в срце играта. 11-та најмалку ја играв. Два пати ја спуштив, ја поиграв една недела и двата пати ми се заеба компјутерот... после не ни ме интересираше толку...Ја кажав конкретно за енџините. ЕА го направија новиот енџин и го искористија за FIFA 10 за PS3/X360 но не и за РС. Е веќе во 11ката го употребија и на РС и се виде голема разлика. 10ката за РС го користеше стариот енџин и искрено не знам како таа ти се свиѓала...
Види ги Mass Effect игрите или Deus Ex Human Revolution. Во нив можиш и да шеташ кај сакаш и мисии да вршиш и да пукаш во што сакаш.Некоо добра акција .. со пукане со мисии извршуване ...
The GodfatherНекоо добра акција .. со пукане со мисии извршуване ...
Овие се супер препораки ја би ти ја препорачал Sleeping Dogs само што ја завршив од постариве наслови на старата машина што ги играв интресни ми беа True Crime:Streets of LA and True Crime:New York CityВиди ги Mass Effect игрите или Deus Ex Human Revolution. Во нив можиш и да шеташ кај сакаш и мисии да вршиш и да пукаш во што сакаш.
Pes и NBA???na 2 joystici da igrame ..za dvajca nekoj igri dobri preporaka ? link fala