Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
DreamBOX Друже барем сега се ефтини
И јас имам дмб ама гледам со фан клубот, поинтересно е со друштво :)

beneamata со Арсенал кога гледавме земаа мерки, ваљда ќе ставаат лизгачки врати како во локалине.

И јас имам дмб ама гледам со фан клубот, поинтересно е со друштво :)

beneamata со Арсенал кога гледавме земаа мерки, ваљда ќе ставаат лизгачки врати како во локалине.
Абе во ред сега кога си договорен во друштво, тоа е друго Ама кога си дома барем нема да се мачиш со стримчиња слободно пушти си скај и чиста работа.

Значи која мизерија светска се овие Телма... Вторпат веќе им се дешава да не даваат Римско дерби... Кај кур треба да гледаме сега?

А ко за беља Мондано ќе имаат мајстори, ни откажаа за утре...

Знае ли некој друго асално место со Дримбокс?

Значи која мизерија светска се овие Телма... Вторпат веќе им се дешава да не даваат Римско дерби... Кај кур треба да гледаме сега?

златна копачка :D

Се надевам дека до утре ќе се опаметат,у спротивно,ќе испаднат нај дебилна телевизија,не ми се веруа,што слушам еј:eek:.

Ова сериозно:confused:

па да, го прашале Бранко, така им кажал, ќе ја давале реприза во понеделник, бог да чува ... многу фанови на Рома му пишаа на Бранко и на телевизијата, го замолија, ама тешко, пробајте и вие ..
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 16:00 ---

за што се работи, што е ова ? :)
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 16:09 ---
20 000 празни столчиња ради безбедност на Дербито, цел ден само глупости ме изненадуват !! :confused:

picard-facepalm.jpg

2 грама мозок немет од Телма оние бе, која будала ќе застанит Типсаревич да го гледат.

Мора да се реагира за ова затоа што тенис има и на Спорт Клуб и 70% од населениото во Македонија ги има овие програми ако сака нека си гледа таму и нема потреба од една иста работа на две програми. Ајде да не е дерби натпревар да им се опрости ама Лацио-Рома да не ја даваат?

Најтрагичното во ова е што овој меч не решава за тоа кој ќе иде понатаму

Не е битно дали Лацио-Рома, дали Пескара-Јуве не даваат. Сакам да ги гледам Јуве кога веќе играат во термин предвиден за пренос. Ама не, Телма паметните даваат пенис, ова тенис де...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom