Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Момци, ај кој е од Струмица да ми пише ПП за да видиме дали има народ за да се организираме да гледаме заедно, не само ЛШ и од првенството. Јас прашав таму еден кафиќ и ми кажа дека може да организираме. Има некој?

Момци, ај кој е од Струмица да ми пише ПП за да видиме дали има народ за да се организираме да гледаме заедно, не само ЛШ и од првенството. Јас прашав таму еден кафиќ и ми кажа дека може да организираме. Има некој?
Еве јас, уште струмичани има? :D

Инаку Погба казнет, поради што задоцнил на два тренинга и затоа не е повикан за дуелот против Пескара -.-

Инаку Погба казнет, поради што задоцнил на два тренинга и затоа не е повикан за дуелот против Пескара -.-

izleda zaboravil da go pomesti saatot

Дечки можи некој да најди видео од лажњакот на Матри кога се повреди играч од Нодерсддкофјаќј?

Има има .. пишете по ПП ако има организација идам у секое време.
Погба новиот Балотели ??? .. не верувам .. се дешава да се задоцни... па и двапати по ред...а и Конте не е Манчини... ќе го дигне во возудх ако му се повтори..

Buffon Storari Rubinho
Lucio Chiellini Caceres Bonucci Barzagli Lichtsteiner
Marchisio Padoin Pirlo Vidal Asamoah Giaccherini Isla Marrone
Vucinic Giovinco Bendtner Quagliarella Matri

Повиканите за Пескара. Ги нема Погба, Де Чеље и Пепе
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 20:03 ---
Има има .. пишете по ПП ако има организација идам у секое време.
Погба новиот Балотели ??? .. не верувам .. се дешава да се задоцни... па и двапати по ред...а и Конте не е Манчини... ќе го дигне во возудх ако му се повтори..

Ова му доаѓа како жолт картон за Погба. Другпат ако направи вака, може и да си ги сменат местата со Конте
Конте ------------> Клупа
Погба ------------> На Трибини ( одма таму до Ањели и Недвед )

:icon_mrgr:

Buffon Storari Rubinho
Lucio Chiellini Caceres Bonucci Barzagli Lichtsteiner
Marchisio Padoin Pirlo Vidal Asamoah Giaccherini Isla Marrone
Vucinic Giovinco Bendtner Quagliarella Matri

Повиканите за Пескара. Ги нема Погба, Де Чеље и Пепе
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 20:03 ---

Ова му доаѓа како жолт картон за Погба. Другпат ако направи вака, може и да си ги сменат местата со Конте
Конте ------------> Клупа
Погба ------------> На Трибини ( одма таму до Ањели и Недвед )

:icon_mrgr:
Тешко дека ке биде кај легендата Недвед и претседателот !Ке го пикнат некаде на кровот .

Ќе копа тунели под стадионот :pos:
Епа тоа го прабат парите брате! Доби малку и популарнос и пичици и одма почна да си зима слобода !

Епа подобро уште одпочеток да му се покаже дека во Јуве не може да се однесува како што сака,и дека треба да почитува авторитети.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ќе му биде криво затоа што со такво понашање изгуби можеби цели 90 минути кои би ги играл на натпреварот,така да мислам дека нема да му се повтори вакво нешти и ќе се труди максимално да надомести за глупоста што ја направи.

Ќе копа тунели под стадионот :pos:
:D
you-racist-bastard-thumb.jpg

Ќе му биде криво затоа што со такво понашање изгуби можеби цели 90 минути кои би ги играл на натпреварот,така да мислам дека нема да му се повтори вакво нешти и ќе се труди максимално да надомести за глупоста што ја направи.
Ете го неговиот агент Раиола. Изјавува дека Погба имал добри причини поради кои закаснал на тренинг, и изјави дека одлуката да се казни Погба со еден натпревар надвор од теренот поради закаснување ако е на Конте, тогаш тој не бил „способен“ да се справува со вакви ситуации. Првото закаснување се должело на тоа што Погба доцна вечерта бил известен за тренингот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom