UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Тренерот реакција...:eek:

Еве зашто Лорис треба да грее клупа
На Наутон (Нутон, Нотон, како и да се чита) е поголема грешката. За кој ѓавол ја враќаше топката назад, нели го виде Бериќ дека е на 3 метра од Лорис.
Туку Тони и Драган свршија на Бејл, готово :)

Игра ли Кокер за Тотенхем? Значи Кокер, не Вокер :icon_lol:

Шелви, Кол и Хендерсон денес за Ливерпул, катастрофа..Хендерсон како станал играч на Ливерпул стварно не ми е јасно :)

Шелви, Кол и Хендерсон денес за Ливерпул, катастрофа..Хендерсон како станал играч на Ливерпул стварно не ми е јасно :)
Некои викаат договор потпишал...

Гледа ли некој Хановер оти овие добиле два црвени картона у една минута. :confused:

Хушти од пенал 90 минута... :vozbud::vozbud: Ги имав на ливче... :vozbud:

Гледа ли некој Хановер оти овие добиле два црвени картона у една минута. :confused:

Хановер од готово вересија напраија водеа 2-0 па 2-2 пеналов сумљив беше можеби немаше ни фаул али и да имаше фаул надвор од 16тник беше и му даде директен црвен незаслужено

Не се нормално од Хановер, инфарктни утакмици имаат во ЛЕ :icon_mrgr:

Како што би рекол нашиот драг колега Eric J. Biafranić - по грешка. Делејќи автограми случајно се потпишал на договорот :coffee:

1352410971691.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom