Фан Клуб: Интер

Де бе, што го направите Паласио вие, демек Меси е...

Лавеци, Кавани, Санчез, Јоветиќ... се играчи што во секој момент би ги земал во тим, пред Паласио секако...
Лавеци тешко, другиве да, дека се помлади, Лавеци гледам и во ПСЖ многу слабо се адаптираше, Лавеци е пред Се крило, не и втор напаѓач ко Паласио кој е за нијанса понуверзален и далеку далеку подобар финишер од него, Лавеци у сезона повеќе од 10 гола не памтам дека дал, он повеќе асистира и учествува во акциите за гол, корисен е бајаги ама 30м евра, не фала.

Кога сме кај трансферите,

Paulinho's agent is expected to arrive in Milano any moment. Tomorrow might be the day to meet with the Inter officials.

Ц ц ц, па уште се сере за Бранко, Бранка де, и Морати.

Сите мрчатори, по еден шешир до нашиов трансфер гуру у знак на благодарност, со надеж дека ќе продолжи и у иднина со добрите трансфери.

Оние што ќењаа за Морати, сите дома по една слика онаква каква што сите по дома имаме од Тито и секое сабајле свеќа палење, фино лепо.

Не сериозно, трансферите и лани и пред две сезони не дека беа лоши, имавме тим барем до ЛШ да дотуркаме, али немавме асален тренер. Серете колку сакате, таа е реалноста.

Мене ме плаши едино враќањето на Снајдер. И лани затеравме една добра серија, се врати ѕвездава и заеба и концепт и хармонија и се. Ако успее Страма да го симне Снајдер од облаци и го спакуе се тоа добро у тимот, ондак имаме уште повеќе опции за формации, концепти, курци палци.

Ако не, праќај го Снајдер на некој Арап зимава, што има везе, и онака добри сме и без него.

314213_379408108803212_1249712165_n.jpg

Aбе лани серијата ја направија со класична 442 формација со која успех Интер никад нит имал нит ќе има, играа 442 без крила, со деструктивци во средина и со бекови ко крила, Фараони и Алварез некад играа, или Занети и Алаварез, нападот целосно отсечен, тој период едноставно Милито влезе во форма, исто и Мота и останатите у пакет со нив и почнуваа да редат победи на сила, прашање на време беше кога ќе пукне таквиот пристап на Раниери, издржаа извесен период со таа серија поради одредени индивидуалци кои злато вредат за овој тим.

Тоа што Снајди не играше беше само коинциденција, фактот што Снајдер потоа не можеше да биде имплементиран во таа тактика на Раниери доволно говореше каков тренер имаат, да немаш место за играч ко Снајди у тим, профил на фудбалер што секој голем клуб на планетава го поседува ( Јунајтед - Сколс, Клевери; Челзи - Оскар, Лампард; Барса - Чави, Иниеста; Реал - Модрич, Озил и тн и тн ), ама Ранко знаеме дека сеуште живее у ерата на Битлси и дека дома слуша музика на грамофонска плоча, а у авион на вокмен. Не верувам дека овој проблем би го имал и Страмачиони, т.е. ова глупо е воопшто и да се нарекува некаков проблем.

Снајди и кога играше сезонава за Интер, играше у недефинирана тактика, у недфинирана филозофија, недифинирана идеја, не само он, сите не штимаа ( хинт, Ранокија, Самуел, поготово он, Милито, Гуарин исто мизерен беше, Камби просечен и тн и тн ), за Страма веќе имам кажано, практикант е, го отеков со тој збор, нормално е дека ќе греши и сеуште очекувам да прави извесни пропусти, јебига, нормално е тоа за него ко фигура у модерниов фудбал, нов е у овој занает али сега за сега е скоро перфектен.

Тек од наредна сезона од него имам огромни очекувања и убеден сум дека ќе го достави она што сите го бараат од тимов, поготово ако летово што следи му овозможат активно да биде вклучен во трансфер политиката и неговиот збор да е последен, пред Се за оние клучни засилувања, Мурињо пример никад не дал зелено светло за Арнаутович, самиот кажа, не го знам ко фудбалер, го следеле долго време го донесоа и немам никаков проблем да му дадам шанса во тимов, ако истата ја заслужи.

п.с. Једино нешто што ме загрижува е тоа што Алварез тешко дека ќе се пробие у првиов тим, а не сакам да биде продаден. Не е у години да се согласува за позајмици иако тоа би било најидеално во моментов.

Де бе, што го направите Паласио вие, демек Меси е...

Лавеци, Кавани, Санчез, Јоветиќ... се играчи што во секој момент би ги земал во тим, пред Паласио секако...

и ти не знаеш што сакаш :D .... освен лавеци сите тројца би ги прифатил у тим.

И гледам никој не пиша до сега, Интер оваа сезона игра пресинг по целиот терен, вчера ги бркаа играчите на Јуве буквално од нивниот шестнаесетник. Ова е една од главните причини поради која Интер бележи добри резултати, поради овој пресинг вчера Јуве беше ставен во џеб, немаа идеја што да прават, се погубија тотално. И тука Камби одлично ги организира и ги распоредува играчите. И тука палец горе за Страма, што знае да го искористи потенцијалот и интелигенцијата на Камби.

Ieri l'Inter ha fatto un pressing che nessuno ha avuto il coraggio di fare. - Маркеџани
Или што би рекол Бене, Интер го направија пресингот што никој не се осмели до сега да го направи, односно, никој немал храброст така да им игра.

Страма ги прочита, мислам дека и другиве клубови ќе се водат по неговиот пример, нешто слично и Алегри направи лани на домашен терен ама за негова жал на полувреме замина само со 1-0.

Инаку полека но сигурно Страмачиони го адаптира тимов на помодерен стил на игра со оглед дека до лани антика беа, омилен тим на Паско Кузман му станаа, со грамофонџијана на клупа.

А Камби вчера како ги позиционираше :pos:, а го дадат у кадар кажува кој каде да тера на пресинг, шутира над гол, не го приметува Милито десно кој беше сам, овој му се дере а Камби го даваат у кадар кажува кој каде да иде и ништо друго не рецка. цар.

Коа ќе се врати Деки... не знам дали ќе бидеме у плус или у минус :) Како е правилно, Иран или Ирак?!

Иначе при шутот на Камбијасо над гол мислам дека се објаснуваше со Паласио (Касано) зошто не му подал или кај требало да улета овој.
Милито што беше сам горе, мање битно, а и не го ни виде дека се бунеше овој :)

У рок од 30 секунди имаше 2 copy-paste шута над гол.
Не знам зошто на ниеден хајлајтс го нема шутот на Касано у прво полувреме поред гол, кога пласираше. Тоа мислам дека блиску беше.

А овој бразилецов што треба да доаѓа зимава, многу кошта? Што суми се вртат за него? А и од кај искочи типчево, ѕверка некоја е, или? Прееска прв пат го глеав на YouTube.

А оној што не откачи за ПСЖ, покажа нешто до сеа?

Ja koa cello leto krsev prsti I tastaturi da vi dokazem deka lavazzi za nisto ne go biva vie me hejtavte do nemajkade uste 20 miliona da branko da dade nemoze I za onja brazilecot lucas vrska nema 40 da sme dadele koutnjo 3 milioni go kupivme partal prae jesus isto taka krivo mi e za poli samo da vi kazem

Види Фотос

Абе мислев на оној бразилецон, како се викаше го заборавив. Го поврзуваа и со Јунајтед.

А овој тетовираниов отишол у мозокот... Зарате 2 ќе беше кај нас.

Види Фотос

Абе мислев на оној бразилецон, како се викаше го заборавив. Го поврзуваа и со Јунајтед.

А овој тетовираниов отишол у мозокот... Зарате 2 ќе беше кај нас.
За Лукас?
Појма неам.. јас мислев за Лавеци, ама ние не ни трчавме по него за да не шитне, го одбравме репот.:D

За Лукас?
Појма неам.. јас мислев за Лавеци, ама ние не ни трчавме по него за да не шитне, го одбравме репот.:D

ПСЖ го купија, но го оставиа оваа сезона во Сао Паоло како позајмен играч, а таму незнам како игра :)

Paulinho's agent is expected to arrive in Milano any moment. Tomorrow might be the day to meet with the Inter officials.
We lost our chances for Paulinho, Bene said.
They will sell him to Chelsea, he said...

Овој е идеален играч за Интер, не се занесуе со youtube фори и само поради тоа е поевтин од Лукас и компанија :) . Мислам дека со Гуарин ќе разараат во средина. Јануари е пследниот воз за него, ако сеуште сме во игра...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Syn

Остај ти со формацијата. Раниери ја врати заради него на 4-3-1-2 едно време, немаше фајде па си фураше негови формации во остатокот од неговиот престој. Дечкото глуми супер ѕвезда, се расправа со секого за секој промашен пас, гестикулации нешто на секое негово вадење, не помага у одбрана, не се поздравува со тренер при вадење... Дај боже Страмачиони да го уклопи добро во тимот и да го врати Снајдер од 2010, али скептик сум.

Ќе видиме што даље со него, али како што гледаме, не е незаменлив и без него можеме, а 30 милиончичи и не е така лоша сума со која имаме класа, па дури и две класи бек.

Еве анализа и од царевите, обично знаат добро да објаснат. Вредат и коментарите, на ниво се.

А да, Forza!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom