- Член од
- 22 октомври 2012
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 1
ako ima nekoj neka prati na gonzzela@hotmail.com
Добра идеја. Може ваква тема да се отвори. Кажи ако ти треба нешто специфично, може имам да ти пратам, да направиме некој trade.Да си отвориме ние Кајганаџиска Dota 2 trade тема-суб или премалку сме за ова
(ПЦ кажете ако имате некој ајтеми за trade/sell можда сум заинтересиран)
Да, и ја мислев дека ќе напраам некој денар...Што им е на Steam проблемов, озбилно...
Сабајле гледам порака од Steam (преку клиентот) "You have 1 copy of dota 2 to give away", идам во Inventory, празно. Какви тролови еи.![]()
Па ти твојот ко да си го платил па да го шиткаш.Со кој памет барате/давате гага invite-ови?
--- надополнето: 24 октомври 2012 во 00:38 ---
Да, и ја мислев дека ќе напраам некој денар...
Се наоѓаат за 1000че. Ако не успееш никако giveaway да начекаш.Па ти твојот ко да си го платил па да го шиткаш.
Ја си попунив барање, си добив за едене месец, сеа ми дадоа и инвајт за другарче.Се наоѓаат за 1000че. Ако не успееш никако giveaway да начекаш.
Со кој памет плаќаш/наплаќаш invite? Нешто кое што е наменето да биде free...Со кој памет барате/давате гага invite-ови?![]()
Имаме другари бе друже, не знам за тебе...нив не би им земал ни денар, после тоа другарство се враќа.Со кој памет барате/давате гага invite-ови?
--- надополнето: Oct 23, 2012 10:38 PM ---
Да, и ја мислев дека ќе напраам некој денар...
И мене ми го дадоа.Имаме другари бе друже, не знам за тебе...нив не би им земал ни денар, после тоа другарство се враќа.![]()