Dragonball

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
go gleda li nekoj crtanov na italia 1 ? dokolku ima zainteresirani igra vo 2 i 30 mislam deka se dosta napred so epizodive sepak koga ke imam vreme gledam sakam da ja gledam poslednata epizoda. Ako od vas ima nekoj vreme da vide do kaj se stignati ovie so serijava i da mi kazat uste kolku ima do krajot .

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Italia 1? KOja e taa programa? Na sho jazik e crtanot? Inace jas ja gledam sea online.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Го имам гледано од првин кога Гоку ќе биди мал па ќе ги барат куглите па памтам ќе се качува на една кула висока во небото. Кога ќе порасни кога ќе се тепаат со Вегита и тој другиот развиениот го имам гледано и кога ќе појдат на таја планетата од Пиколо кога ќе се тепат таму со некого кога Гоку ќе се напрај ЖОЛТ. Е дотука го имам гледано. Би сакал да ги изгледам сите. Прејак е :cuc:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
27.731
Го имам гледано од првин кога Гоку ќе биди мал па ќе ги барат куглите па памтам ќе се качува на една кула висока во небото. Кога ќе порасни кога ќе се тепаат со Вегита и тој другиот развиениот го имам гледано и кога ќе појдат на таја планетата од Пиколо кога ќе се тепат таму со некого кога Гоку ќе се напрај ЖОЛТ. Е дотука го имам гледано. Би сакал да ги изгледам сите. Прејак е :cuc:
Епа имаш до 2ра-3та сезона изгледано, уште 6-7 ти остануваат.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Dragon_Ball_Z_episodes

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Дури сега го изгледав цел GT серијал, не дека беше многу лош ама далеку е од DBZ.
Крајот дефинитивно беше најлош. (n)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
t
ти уште мн имаш за гледање

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ова да не е епизода од ДБЗ КАИ сезоната ? Не ми се гледани тие серии, а слушнав и читав овде дека ги имало, еден вид специјал од ДБЗ ..
nene ova izlea ke bide od novite epizodi so ke izlezat 2013 znaci Toriyama says:

It’s rare, or I should say, it’s the first time, that I’ve been deeply involved with the animation from the scriptwriting stage.

It had been a while, so there was a lot I’d forgotten, but as expected of the creator of the original work, I was soon able to get back into the tempo of things, at least.

For this film, while leaving the atmosphere of the original intact, we’ve added just a little bit of modern flavor, so I think it will be an enjoyable work of entertainment, just like old times.

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
nene ova izlea ke bide od novite epizodi so ke izlezat 2013 znaci
Ne! Epizodi veke nema da iskacaat, ova e specijalen kratok film, ili kako sto ja vikaat Epizoda za Bardock, a vo 2013 ke iskoci uste 1 vakov film, podolg okolu 1 saat i so mn podobra animacija.

Ова да не е епизода од ДБЗ КАИ сезоната ? Не ми се гледани тие серии, а слушнав и читав овде дека ги имало, еден вид специјал од ДБЗ ..
DBZ kai se istite epizodi od DBZ (do cell saga) samo skrateni (od 200 skratija na 100 epizodi) i so podobra animacija (za da se zadovolat denesnite standardi na TV). Iskocija vo 2009 mislam, ne sum gi gledal ama vikaat deka utnale rabota, zatoa seuste Z e glavnata stvar :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Ме интересира го знае ли некој распоредот на сите филмови што се.И дали треба да се гледаат откако ќе се заврши со гт или откако ќе се заврши со З.Исто така ме интересира дали влијаат на приказната или се одделно. :).

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Ме интересира го знае ли некој распоредот на сите филмови што се.И дали треба да се гледаат откако ќе се заврши со гт или откако ќе се заврши со З.Исто така ме интересира дали влијаат на приказната или се одделно. :).
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Dragon_Ball_films

Нема везе кога ке ги гледаш, повекето не се поврзани со серијалот ...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Конечно ја изгледав вчера после скоро 10 години откако прв пат како дете ги глеав на А1.И морам да признам дека последните епизодии ми беа нај јаките.Едно нешто ќе кажам Веџита:cuc:.

Kajgana Shop

На врв Bottom