Derby d'Italia, Juventus - Inter, 03.11.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Leo Bonnie
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза за натпреварот

• Вкупно гласачи
    180
Статус
Затворена за нови мислења.
За Јуве коа судат е местење,али за Интер коа судат место да наведнете глава уште се силите,не сте вредни за дискусија.:tapp:
пс
Коа Јуве беше 8-мо место ни на крај памет не ми паѓаше да го ребрам тој што изгубил во Дерби Д Милано,искрено не ги сфаќам луѓево некад.:D

Радувајте се сега на крај на сезона пак ке има плачки !! FORZA JUVE PER SEMPRE !!

Искрено влечење за дрес во овој нормален Универзум се карактеризира како пенал, очигледно во некој друг Универзум не, ама како и да е ме заболе, 1-3 среде Торино, чао пријатно. Тотално надиграни, тотално уништени.

521591_482883928418282_884639338_n.png

:pos:

Искрено влечење за дрес во овој нормален Универзум се карактеризира како пенал, очигледно во некој друг Универзум не, ама како и да е ме заболе, 1-3 среде Торино, чао пријатно. Тотално надиграни, тотално уништени.
За надиграни во право си, честитки. За уништени не баш, долга е сезоната, на Јуве му требаше едно вакво разбудвање.
FORZA JUVE!!!

Честитки и од мене од Интерашите си заслужија, а и време беше за пораз, веќе 10 кола мирисаше.
Е сега интересно е шо Јуве ќе игра без притисок од серијата, а се надевам и на смена на оваа глупа формација и класа шпиц на зима. :D

За надиграни во право си, честитки. За уништени не баш, долга е сезоната, на Јуве му требаше едно вакво разбудвање.
FORZA JUVE!!!
Tочно. Ја алудирав на тоа дека игравте на домашен терен али првенството е долго, згора на тоа Јуве има бод предност и сеуште е лидер. Но сепак ова е голем ветар во грбот за Интер, победа среде Торино значи доста во борбата за титулата. Згора на тоа и со Милан како гости ја добивме така да thumbs up за Страмачиони за досегашната работа во тимот.

Паднаа боговите на кол, ова на теме де :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom