Derby d'Italia, Juventus - Inter, 03.11.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Leo Bonnie
  • Време на започнување Време на започнување

Прогноза за натпреварот

• Вкупно гласачи
    180
Статус
Затворена за нови мислења.
У кој 16-тник нема влечење при прекини? Биди реален, верувам дека 90% од оние што следат на стримови, не знаеа заради што е досуден пенал.

Честито Интераши, огромна победа
Чекај малце, играч кој се спрема за удар и е повлечен во шеснаесетник не е пенал сакаш да кажеш? (мешаш баби и жаби, споредуваш ситуации во услови на корнер, но и таму е пенал ако играчот дојде до топка и е повлечен)

a za dovinko nemaase ni faul rped sesnaesetnik koga go tegnesese samuel dresot do muda mu go istegna toatrebase da bide faul i 2r zut, ama togas sudija kompezirase radi golot od ofsajd pa posle i uste penal poklon.... ali kako i da e mi e gajle i onaka seuste sme 1 nikoj ne bara site pobedi da bidat mora da ima i nereseni i izgubeni
Како си брат? Добар? Нешо многу ќутлив си ми, да не го смеша саатот? :icon_lol:

Чекај малце, играч кој се спрема за удар и е повлечен во шеснаесетник не е пенал сакаш да кажеш? (мешаш баби и жаби, споредуваш ситуации во услови на корнер, но и таму е пенал ако играчот дојде до топка и е повлечен)
А бе заеби, мене криво ми е голот на Паласио што не беше од офсајд, то ќе беше поетска правда :)

Inter vajvecer bese vo stil na barselona koga na real im dava prednost od 1 gol pa igrame do 3.

Незнам кој имат поголема судиска помош,Јувентус или Јунајтед :pos:

Сеа сме како 49м3 моторче, овај скутер :D

Тоа за мене не беше пенал, имаше влечење, но ништо спектакуларно за пенал. Мое мислење е дека пеналот беше компензација за 2 метра офсајдот во прво полувреме.

20b26o7.jpg

Увек сум ги сакал родендениве од Јуве..

Која патетика се коментариве еј. На полувреме се плука за офсајдот, а после се правдаат пеналите.
Немам коментар повеќе.
Не сфаќаш дека судиски грешки во корист на Јуве се тенденциозни и доказ за местење, другите судиски грешки се судиско убедување или случајност :)

Патем, убав натпревар ако ги занемариме судиите, многу динамичен и отворен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom