Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Casillas; Ramos, Albiol, Pepe, Arbeloa; Modric, Essien; Cristiano, Ozil, Di María e Higuaín.
кој му е филмо да го форсира Албиол пред Варан..ццццццццц ИДНИНАТА Е ВО АЛИБИОЛ-ДА! боже сачувај,со пелистер играме и пак не го игра,епа после бегале талентите од Реал-е ќе бегаат...
иначе добар линк кој ќе најде ако може да го сподели,фала однапред.

кој му е филмо да го форсира Албиол пред Варан..ццццццццц ИДНИНАТА Е ВО АЛИБИОЛ-ДА! боже сачувај,со пелистер играме и пак не го игра,епа после бегале талентите од Реал-е ќе бегаат...
Играше со Дортмунд, Албиол е за вакви полесни противници. :)

Ја има пишано гг3+ :icon_lol:

Дечки само јас имам проблем со Сопкаст ? Ќе изгледам прво полувреме од некој натпревар и потоа во второ ми закочува сликата и ми го блокира компјутерот. Да не знае некој што е проблемот ?

Ама шо лупетате без веза некогаш, какво форсирање на Албиол кога Варан играше 4 утакмици по ред...

Дечки само јас имам проблем со Сопкаст ? Ќе изгледам прво полувреме од некој натпревар и потоа во второ ми закочува сликата и ми го блокира компјутерот. Да не знае некој што е проблемот ?

Рестарт на сопкастот, види и да не немаш доволно слободно место за кеш на C:

Ова Рамос неможам да го гледам значи ... Колку киксој напрај не е свесен ни сам. Арно шо незна овие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom