Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
РВП бил арогантно копиле.

А Луиз и Ди Матео кога му ја фатија топката на Валенсија кога сакаше да изведи аут?

Оти никој не спомна ништо за ова? Кога велам дека само за Јунајтед јадете гомна, не ми верувате.

Знајш дека мислам, и знам, дека си способен да ја видиш разликата меѓу потегот на Луиз и РДМ во споредба со потегот на РВП.

Знајш дека мислам, и знам, дека си способен да ја видиш разликата меѓу потегот на Луиз и РДМ во споредба со потегот на РВП.

Шо е разликата дека овде можеа двајца да го затепаат Валенсија,а Перси vs Рамиреш тоа би било? :sneaky:

Исто како што може да се увиди разликата дека тоа уопште не било спомнато, а ова да. Нели? :D

Исто како што може да се увиди разликата дека тоа уопште не било спомнато, а ова да. Нели? :D

Не било спомнато пошо постои голема разлика, која очигледно не ја гледате.

Перси успеа во намерата, а неспособниве иако двајца, не успеаа? :icon_mrgr:

Не било спомнато пошо постои голема разлика, која очигледно не ја гледате.
Без разлика дали има разлика или нема разлика...педерски потег, си е педерски потег. :D

Веднаш чичко, и да знаеш дека им се пофалив на другарчињата дека ме пофалија на кајгана :X3:.
Сега фали само уште цицка да фатам :pos:.

Глеам дека ме слушаш детенце,можам да манипулирам со тебе до точката да си пресечеш вени. :pos:

Касни една лајца мед и легни си сега,ајде.

Перси успеа во намерата, а неспособниве иако двајца, не успеаа? :icon_mrgr:

Он успеа во тоа што сакаше да го направи, а овие се воздржуваа да не го направат тоа што сакаа да го направат. :P

Он успеа во тоа што сакаше да го направи, а овие се воздржуваа да не го направат тоа што сакаа да го направат. :P
Доволно направија тие. Само Валенсија не го бива. Глуп е. Да беше Јанг ќе паднеше ко да го погодиле со зоља и ќе јадеше некој црвен. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom