Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
image_4e51f7924a6e5c062c000003_4467.jpg
Како не бе,заебаваш и ти сеа кај најде пред викенд,а типувам дека викендов ќе има затворање теми:)

Немојте не провцирајте ги да не почнат пак со убијците :pos:

Се окрши кључот! Нема заклучување:)

Нема педери у манчестер....

gay-kissing-4.jpg

:D:D

:eek:

tumblr_mcpwt2fKun1qiqjvto1_500.gif

^ = Арогантно копиле.
wow која ароганција човече
:icon_lol: :icon_lol:

А од друга гледна точка заедно со Клатенбург се посилни и ќе му овозможи ТИТУЛА.
ЗАЕДНО сме посилни!.
Најчудно ми е тоа што не отиде во некој друг клуб али потоа прочитав дека му бил сон да игра во манчестер епа нека му е со среќа ...
Дечки вие што го тупите сеуште со истава работа, судии, конспираси, кур се стресе... а немате што да кажете паметно веќе ве сметам за ограничени искрено.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
На гоал.ком има едно интересно видео,двајца дебатираат дали РВП го предал арсенал,погледнете го
http://www.goal.com/en-gb/news/2896...arsenal-by-joining-manchester-united-goalcom-

Исто така што се дешавало помеѓу арсен венгер и РВП пред да потпише за нас.Отворено му кажал да потпише 2-3ца топ играчи,да го замени помошникот тренер,и венгер експлодирал па затоа го продал. Е сеа не знам колку е точно пошо сепак на гоал.ком е,еве ви прочитајте
http://www.goal.com/en-gb/news/2896...-persie-told-wenger-which-players-to-sign-for

Се трескам од земја да, кога секоја сезона после првите 3 кола ве читам како велите:
-“Наредната сезона ќе биде наша сезона!„
Тресни се уште неколку пати пошто очигледно не си приметил дека тоа никој више не го кажува освен вашите фанови во имитација на нашите.

Ranomi

Значи ги УТЕПА...:pos: последниве 3 страни се изнасмеав. Штета што змејовски (драгонски де) те тацна...па сега не се толку напалени, па демек и они се зафркаваат.....абе не си здрав:pos:
Толку им се можностите да сфатат, ни они не се криви :pipi:.....
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 13:25 ---
Не ви одговара и клуч одма нели :D?

РВП бил арогантно копиле.

А Луиз и Ди Матео кога му ја фатија топката на Валенсија кога сакаше да изведи аут?

1053_439329309457812_1951856539_n.jpg

Оти никој не спомна ништо за ова? Кога велам дека само за Јунајтед јадете гомна, не ми верувате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom